| mp3 v autě - FM transmiter | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: mp3 v autě - FM transmiter 9/4/2008, 10:52 | |
| Ahoj, nemáte náhodou někdo zkušenosti s tímto zařízením ? http://mp3.alza.cz/fm-transmitter-whiteberry-bcmp6-01x-d87050.htm
díky _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
| Předmět: Re: mp3 v autě - FM transmiter 9/4/2008, 11:04 | |
| Tohle psal "můj" opravář HiFi komponentů a nemám tedy důvod tomu nevěřit. Je to ale o Evolve za 450,- DAIMON [4.4.08 - 18:15] Dalsi poznatky - davam to sem, i kdyz je mi jasny, ze mi to nebudete verit, ale za objektivitu rucim: dal jsem to v dilne na zdroj 12V, naladil jsem 107,3 MHz, kde uz je cisto i v zasekany prazsky FM se Zizkovem za zady a odesel s radiem (viz obr.) ven. Ve stereu prijimam cistej signal az na druhy strane ulice, i kdyz dilnu mam v panelaku za mrizi - Faradajka - a pritom to ma odber uzasnych 40 mA (snese to pokles az na 6V, jen se zvedne odber asi na 70 mA, jinak funkce beze zmeny)! Na to, ze zpracovava mp3 a jeste vysila, to je fakt slusnyyyy! | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: mp3 v autě - FM transmiter 9/4/2008, 11:47 | |
| Hm a není lepší si rovnou koupit autoradio s MP3 přehrávačem ? Nejlevnější modely se daj pořídit už pod 1000 kč. Po technické stránce je toto sice zajímavý nápad, který se svého času, ale moc neprosadil a to byli tehdy MP3 autoradia v hodně vysokých cenových relacích. Nemluvě o kvalitě výsledného zvuku, která se nedá s přehráváním CD v autoradiu srovnat. A další zápory: Zbytečné obsazení elektrické zásuvky v autě (která se dnes většinou využívá na přenosné navigace) Kupovat baterku do tohoto přístroje Převádění a ukládání MP3 souborů do flešky A pochybuju, že to podporuje ID3 tagy A nějaký to autoradio k tomu stejně potřebuješ Takže mi to přijde jako naprostá zbytečnost a rozhodně bych se spíš zaměřil na koupi nějakého autoradia, spousta z nich dnes už obsahuje ve své výbavě i USB vstup pokud používáš flešku | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: mp3 v autě - FM transmiter 9/4/2008, 12:01 | |
| já jsem to pochopil tak, že si připojím svoji mp3 do toho Whiteberry a nikam nic nekopíruju ... navigaci nemám a autorádia s mp3 jsou už pod 1000,- Kč ? jaký ? _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: mp3 v autě - FM transmiter 9/4/2008, 12:08 | |
| - pavelse napsal:
navigaci nemám a autorádia s mp3 jsou už pod 1000,- Kč ? jaký ? zkus pohledat na netu, nebo navšťívit burzu ve Vysočanech ... Ale ty jako hudební znalec a fajnšmeker by sis ,ale zcela jistě zasloužil autoradio lepších parametrů, než hledat v těchto cenách,ale už i pod 3000 kč se dá solidní autoradio koupit | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: mp3 v autě - FM transmiter 9/4/2008, 12:17 | |
| Pavle, v těch Vysočanech jsem viděl např. toto radio v ceně tušim 850 kč. Podotýkám, že nový zabalený atd. Ale spousty jiných i lepších značek. http://www.123mp3.cz/d/sencor-scd-3504r/ | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: mp3 v autě - FM transmiter 9/4/2008, 12:18 | |
| já ti děkuji, že mě nazýváš fajnšmekrem a znalcem, ale obávám se (respektive to vím) že mi nákup nového lepšího autorádia doma neprojde _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| |
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
| Předmět: Re: mp3 v autě - FM transmiter 9/4/2008, 13:36 | |
| bacha na toho Sencora. Měl jsem Lenco s MP3 a docela to hrálo i když je Lenco shit. Pak mě ho někdo ukradl tak jsem jel do teska a koupil nejlevnější radio s MP3 a byl to Sencor nějakej takovej za 2300.-. Oproti tomu Lencu to hrálo úplně příšerně.... Teď mám nějakýho levnýho Panasonica s MP3 a hraje OK. | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: mp3 v autě - FM transmiter 9/4/2008, 13:50 | |
| - HEERY napsal:
- bacha na toho Sencora
Toho Sencora, jsem zde uvedl jen jako příklad z mnohých levných radií,ne proto, že bych to doporučoval, zvlášť ne někomu koho muzika opravdu hodně baví. Pavelse psal, že chce vidět něco do 1000 kč, tak jsem napsal, že tohle jsem viděl za 850 kč. Jasný, že to nebude znít jako kvalitní ozvučení auta, který se pohybuje v desítkách tisích i více. Ale to už jsme zase někde ale uplně jinde. | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: mp3 v autě - FM transmiter 9/4/2008, 14:23 | |
| Alu: jasně souhlas ,že to za ty prachy nemůže hrát nějak super, ale mě prostě překvapilo, že to hrálo tak příšerně a byl to SCD - 3554 - tedy ještě lepší model než na odkazu. | |
|
| |
ferys hudební znalec
| Předmět: Re: mp3 v autě - FM transmiter 9/4/2008, 20:00 | |
| My v obchode prodavame FM transmiter a dobre to hraje. Cena myslim 630Kc s DPH.Kupuji to hlavne zakaznici co maji origo radia.Jinak prodavame i starsi autoradia cena zalezi na znacce a cene vykupu.Kontakt na www.autowak.cz
Zdravim ferys | |
|
| |
bobophon MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: mp3 v autě - FM transmiter 17/4/2008, 16:35 | |
| Nooo, měl jsem v autě ten transmitter Whiteberry (v Alzasoftu stál 399,-)a to byla bída nad bídu - má to natvrdo nastavený 2 frekvence (88,9 a 107,9) a do obou tlučou rádia, takže jsem to stašně rád vrátil. Nicméně jsem šel do toho Evolve (stál 701,-) a to je o hodně lepší (i dražší), protože to má proladitelné celé FM, takže se dá v Praze najít volná frekvence. Krmím to flashkou 4GB, takže je o zábavu na celej den vystaráno. Šel jsem do toho jen kvůli tomu, že mám v autě orig. rádio s kazetou, ale displej je na palubce a ovládání i pod volantem, tak to nechci prznit. Rádio jako takový hraje slušně, tak nechci vrážet do něčeho jinýho víc jak litr. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: mp3 v autě - FM transmiter | |
| |
|
| |
| mp3 v autě - FM transmiter | |
|