| Téma pro audiofily a hifisty (nové) | |
|
+4keywest h.vlastimil aLuGaRd HEERY 8 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 7/5/2008, 23:12 | |
| No tak to je až nějak podezřelé , ale každopádně díky - to zkusím objednat a napíšu výsledek. | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 7/5/2008, 23:14 | |
| dohodni se s Pimpem a on ti je vezme do HK pokus ftip a o to jak tě dostat na sraz _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 13/5/2008, 13:59 | |
| | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 13/5/2008, 14:23 | |
| Tat tuto fotku mám někde už několik roků a dostal sjem ji s větou: Prodám domící kino.Levně! Značka sousedka si stěžuje na hlučnost!!! |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 14/5/2008, 21:45 | |
| | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 25/5/2008, 22:53 | |
| Díky za typ merhaut-ovi - na te strance je toho více, já tomu říkám oční onanie. Vždyky jsme toužil po něčem takovém a chodili jsme to okukovat do Tuzexu |
|
| |
Eurodancefan MODERATOR
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 26/5/2008, 15:12 | |
| Přátelé mám tu malé doporučení! Pokud by někdo z vás chtěl kupovat nový DVD přehrávač, tak mohu vřele doporučit tento multimediální majstrštyk : Ferguson D-880HX, viz. http://www.ferguson-digital.cz/products/D-880HX/index.aspx
Právě jsem ho testoval a musím říci, že je mnohem lepší než XORO (mám také). Načítá rychle multimediální DVD, CD. Umí mimo DivX, Xvid, avi, také soubory mpg (I+II), m2v, vob, wmv, wma, mp3, jpg (i HD rozlišení). Kodekově velmi nadstandartně vybavený. Načetl mi prakticky skoro všechny video soubory, co jsem testoval. Prostě extra TIP!!! | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 2/6/2008, 23:09 | |
| - HEERY napsal:
- No tak to je až nějak podezřelé , ale každopádně díky - to zkusím objednat a napíšu výsledek.
tak Heery jak jsi dopadl ? _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 2/6/2008, 23:30 | |
| " Dobry den, u tohoto zbozi mame problem s dodanim, bohuzel vubec nemame aktualni informaci ohledne doby dodani, odhaduje se cca cerven-cervenec, dekujeme za pochopeni a trpelivost." | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 3/6/2008, 11:21 | |
| - HEERY napsal:
- " Dobry den,
u tohoto zbozi mame problem s dodanim, bohuzel vubec nemame aktualni informaci ohledne doby dodani, odhaduje se cca cerven-cervenec, dekujeme za pochopeni a trpelivost." a letos ? _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
Jezeten dirigent
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 3/6/2008, 15:17 | |
| - Eurodancefan napsal:
- Přátelé mám tu malé doporučení!
Pokud by někdo z vás chtěl kupovat nový DVD přehrávač, tak mohu vřele doporučit tento multimediální majstrštyk : Ferguson D-880HX, viz. http://www.ferguson-digital.cz/products/D-880HX/index.aspx
Právě jsem ho testoval a musím říci, že je mnohem lepší než XORO (mám také). Načítá rychle multimediální DVD, CD. Umí mimo DivX, Xvid, avi, také soubory mpg (I+II), m2v, vob, wmv, wma, mp3, jpg (i HD rozlišení). Kodekově velmi nadstandartně vybavený. Načetl mi prakticky skoro všechny video soubory, co jsem testoval. Prostě extra TIP!!! Vypadá to fakt dobře a kdybych doma neměl dva přehrávače + DVD s HD, tak bych do toho šel. I když možná........ | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 3/6/2008, 16:25 | |
| Pánové, vypadá to dobře, ale do HIFi auditoria se tyto parodie na zvuk fakt nehoděj. | |
|
| |
Eurodancefan MODERATOR
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 6/6/2008, 17:36 | |
| - HEERY napsal:
- Pánové, vypadá to dobře, ale do HIFi auditoria se tyto parodie na zvuk fakt nehoděj.
No jo HEERY, já to propaguji ne jako high-end přehrávač, ale perfektní možnost přehrát ve velmi dobré kvalitě (i přes HDMI) jakékoliv videoklipy našich oblíbenců stažených z netu (protože originál neexistuje) a nestačí nám na to koukat na obrazovce např. notebooku! A pro Jezetena: Sám mám doma CD+DVD přehrávač Panasonic, DVD Xoro a DVD+HD Samsung a stejně jsem si to koupil... (doufám jen v určitou životnost, za poslední dobu jsem "likvidoval" několik přístrojů - elektronika má dnes velmi rychlou úmrtnost - zcela záměrně!) | |
|
| |
topol MODERATOR
Příspěvky : 3026 Místo : East EU - West Bohemia Emploi : retraité Loisirs : cagnarderie Registrace : 29. 06. 06
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 6/6/2008, 18:09 | |
| "Rychlá úmrtnost" u elektroniky- to je hlavní důvod toho,proč je mi líto investovat do ní více finančních prostředků. Přes dvacet let starý gramofon a rádio pořád fungují, dva radiomagnetofony z první poloviny 90.let též. Zato hi-fi věž jsem v posledních osmi letech měnil již třikrát. Neznačková byla hrůza,značková pomalu ještě horší. Teď mám Philips za tři tisíce a kvalita nic moc.Alespoň že má vstupy USB,AUX,a umí přehrát mp3 a wma. | |
|
| |
Eurodancefan MODERATOR
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 7/6/2008, 18:30 | |
| - topol napsal:
- "Rychlá úmrtnost" u elektroniky- to je hlavní důvod toho,proč je mi líto investovat do ní více finančních prostředků. Přes dvacet let starý gramofon a rádio pořád fungují, dva radiomagnetofony z první poloviny 90.let též. Zato hi-fi věž jsem v posledních osmi letech měnil již třikrát. Neznačková byla hrůza,značková pomalu ještě horší. Teď mám Philips za tři tisíce a kvalita nic moc.Alespoň že má vstupy USB,AUX,a umí přehrát mp3 a wma.
Základ mojí aparatury je ještě hi-fi AIWA (komponenty) z TUZEXU koupené r.1988 za tehdy nehorázných 7500,- TK , ale funguje dodnes. Měnil jsem akorát tape deck (ten původní sice hraje, ale kolísá mírně motor, takže nahrávka je poněkud rychlejší - pokud by byli náhradní díly, tak jede dál. Také mám nový CD/DVD player... Ovšem tehdy to bylo drahé, ale dnes po 20 letech stále funkční. Ne jak dnes, kdy mě obtěžuje stále dumat nad další nutnou výměnou některého z přístrojů. | |
|
| |
h.vlastimil MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 7/6/2008, 18:34 | |
| Koukám že nejsem sám, kdo vychvaluje starý dobrý časy. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 27/6/2008, 18:55 | |
| Tak to opravdu nejsi sám. |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 28/6/2008, 00:14 | |
| Uf tak tohle 1961 Minerva je diktát !! | |
|
| |
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 28/6/2008, 00:26 | |
| | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 13/7/2008, 10:02 | |
| | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 18/10/2008, 10:57 | |
| Oni ty japonci občas taky asi něco pijou, protože CDMan D-88 asi opravdu nepůjde nosit jen tak v kapse... | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 18/10/2008, 11:56 | |
| Heery, nejen soudruzi z "endéer" udělají chybu ani jsem se tě na srazu neptal jak jsi dopadl s těma reprákama - dodali je ? _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 19/10/2008, 17:23 | |
| Pavelse: Ale jo za půl roku jsem je dostal a fakt za 3.700 bez DPH. Nenavno jsem byl v bazaru a tam je maj nové za super cenu 6.000 a u toho cedulku PC:10.000... | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) 10/8/2009, 17:09 | |
| http://gadgets.zive.cz/kazetovy-hub/a-20309/default.aspx | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Téma pro audiofily a hifisty (nové) | |
| |
|
| |
| Téma pro audiofily a hifisty (nové) | |
|