World Music Forum |
|
| The Twins | |
| | Autor | Zpráva |
---|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: The Twins 27/4/2008, 23:05 | |
| koncerty (informace u jejich webu) :
Güstrow Speedway Stadion (5.July.2008) 560 km od Prahy kousek od Rostocku The Twins are playing a full concert (approx. 80min.), including their liveband
Event: Das Treffen der Giganten (Meeting of the giants) Grin Date: 5th of July, 2008 Time: around 20:30 City: Germany, Güstrow (Mecklenburg-Vorpommern) Venue: Speedway-Stadion, Seerosensteig 4/Plauer Chaussee, 18273 Güstrow - Open Air Stage
Additional artists performing at the event (no guarantee): Harpo Captain Hollywood Project
Ticket sales here:
www.eventim.de www.ticketshop-mv.de www.antenne-mv.de
Boerse Coswig (11.Oct.2008) 340 km od Prahy, za Lipskem a před Magdeburgem The Twins are playing a full concert (approx. 80min.), including their liveband
Venue: Börse Coswig, Ballsaal Date: 11th of October 2008 City: Germany, 01640 Coswig, Hauptstrasse 29 Web: http://www.boerse-coswig.de/ _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| | | aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: The Twins 28/4/2008, 00:01 | |
| Tak na TWINS bych se podívat docela rád jel,sakra | |
| | | pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: The Twins 28/4/2008, 22:10 | |
| můžeme na téma "zájezd" pokecat na srazu _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| | | buctom MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: The Twins 5/5/2008, 22:12 | |
| twins koncert..hm mám je rád, ale na živo raději ne | |
| Předmět: Re: The Twins 5/5/2008, 22:18 | |
| Buctome, stačí když seženeš jejich dvd s klipy z 80s - až vyjde jako remaster http://www.the-twins.de/forum/index.php?action=dlattach;topic=184.0;attach=657;image _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| Předmět: Re: The Twins 5/5/2008, 23:10 | |
| Jéžíš to jsem někde viděl, ale kde??? hm..lalala | |
| Předmět: Re: The Twins 5/5/2008, 23:11 | |
| na jejich stránkách tvrděj že to vyjde na přelomu jaro/léto _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| Předmět: Re: The Twins 5/5/2008, 23:21 | |
| tak to jo...to bude fajn já jsem tedy hlavně sběratel CD, klipy už nezvládám (moc mě to mrzí, ale vše nemůžu) DVD mám jen několik.....Enigma, Sandra, Pet Shop Boys, Bad Boys Blue, mylene Farmer, Depeche Mode, Camouflage, madonna, A-ha,..atd... Twins se budou hodit :-) | |
| Předmět: Re: The Twins 18/5/2009, 15:01 | |
| dvd The Twins: Video Classics And Rare Clips http://www.meiselmusicshop.de/epages/61390461.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/61390461/Products/%22M%207129%22 _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| Předmět: Re: The Twins 23/6/2009, 14:33 | |
| tak jen info: zmíněné dvd Video Classics ... mám a jsem zklamán obrazová kvalita odpovídá neupravovanému vhs přepisu ! je fak že je tam přes 30 písniček (některé v mnoha provedeních) ale to je tak vše - žádný bonus, jen Aj titulky u rozhovorů kvalita je dokonce taková, že v dolní hraně obrazu je proužek jako když je vhs-ka kazová - pokud bych ji měl srovnat s podobným dvd jako třeba Yazoo, kde jsou také live vystoupení, tak Yazoo vysoce na body vyhrávají ! jsem silně zklamán a proto bych rád varoval všechny zájemce ať si radši dvd nechají předvést ! (což jsem neudělal) obraz 4:3, stereo, cca 7 GB _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| Předmět: Re: The Twins 23/6/2009, 17:19 | |
| Hmm,to je k nasr.... kolik to dívko stálo ?? | |
| Předmět: Re: The Twins 23/6/2009, 18:11 | |
| ofiko cena 529,- v Bontonlandu _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| Předmět: Re: The Twins 23/6/2009, 18:24 | |
| Ty woe,takovou mazaninu za ty prachy,to je tedy masakr Takže mobil kvalita To si asi na svý nový velkoplošný plazmě nepustíš | |
| Předmět: Re: The Twins 23/6/2009, 19:07 | |
| woe prostě k blbý TV, blbý dvd _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: The Twins | |
| |
| | | | The Twins | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|