Miroslav_Štěpán školák
| Předmět: Prosba o pomoc. 10/5/2008, 16:21 | |
| Všichni jistě znáte píseň od skupiny Alphaville z roku 1984 Big in Japan,byl to jejich první singl. Tuším,že o rok později se tento velký hit se objevil na singlu v české verzi pod názvem "Výtečný plán" nebo snad"Báječný plán", nevím už přesně. Pokud mě paměť neklame tak interpretem této české verze byl zpěvák Miroslav Dudáček, ale mohu se i mýlit. Za žádnou cenu to nemůžu nikde dohledat,nepomohl by někdo? No a ještě se mi v žádném případě nedaří dohledat písničku, tuším,že z roku 1983, název bohužel neznám a ani interpreta. Pamatuji si jen refrém,který zněl asi takto:"Půvab máš jako panna z porcelánu,jako nádherná váza,která patří do vitrín,já však mám,trochu jiný život v plánu.... Dost se tato písnička hrála v rozhlase. Děkuji za pomoc. | |
|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: Prosba o pomoc. 11/5/2008, 22:58 | |
| co se týče coveru od Alphaville - jsem objevil že by se to mělo jmenovat Výtečný plán a je to od M.Dudáčka - zdroj http://www.jindravoboril.webzdarma.cz/www_nahr%E1vky/nahr%E1vky.html
ale vůbec si nevzpomínám že bych to někdy slyšel ...
a bohužel k druhé sklabě mě nic nenapadá _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
br.beruska školák
| Předmět: Re: Prosba o pomoc. 14/5/2008, 18:47 | |
| Tu druhou zpíval Pavel Roth a jmenovala se Panna z porcelánu, ale nikde jsem jí nenašla. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Prosba o pomoc. | |
| |
|