*** M U S I C - C L U B ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

World Music Forum

PříjemGalleryLatest imagesRegistracePřihlášení

Comeback sitcom

Goto down 
+2
topol
pavelse
6 posters
AutorZpráva
pavelse
HLAVNÍ MODERÁTOR
HLAVNÍ MODERÁTOR
pavelse

Male Příspěvky : 8241
Místo : závětrná strana továrního komína
Registrace : 04. 08. 06

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime5/9/2008, 08:43

nevím jak vám, ale mě se včara první díl českého sitkomu líbil
Dejdar byl skvělej
jen jsem zvědavej jestli jim to vydrží
Very Happy

najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA
NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
Návrat nahoru Goto down
http://www.hitparady80s.estranky.cz/
topol
MODERATOR
MODERATOR
topol

Male Příspěvky : 3026
Místo : East EU - West Bohemia
Emploi : retraité
Loisirs : cagnarderie
Registrace : 29. 06. 06

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime5/9/2008, 18:44

Bohužel jsem první díl tohoto dílka viděl také. Opravdu makabrózní dílko,které posunulo hranici zase o kus dál. Nic směšného jsem zde neshledal. Nechápu,že se to někomu mohlo líbit,ale budiž. Lidé jsou různí a o vkus se nelze přít...
Návrat nahoru Goto down
pavelse
HLAVNÍ MODERÁTOR
HLAVNÍ MODERÁTOR
pavelse

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime19/12/2008, 08:47

..........rolníci rolníci kdopak vám dal hlas, stromy, koule , rohlici vánoce a
líííh--- vosel u jeslí...zlatý prase po ranu ti to vykreslí, houby
záleží jestli nasněží, zavolame ježicha ať nám naježí, rolníci rolníci
kdopak vám dal hlas byl to josef veliký nebo dědek mráz rolnici rolnici
co to zvoni v nich stromy koule rohlici vanoce a Líííííh ....... Very Happy

PS: směšných věcí tam je halda, je mi jasný že to nedostane Oscara ale proti takové Hospodě je to geniální (pro mě), není to žádné veledílo, ale pobaví (někdy je to horší ale třeba minulý čtvrtek byl skvělý díl)

najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA
Návrat nahoru Goto down
aLuGaRd
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
aLuGaRd

Male Příspěvky : 6222
Gemini Věk : 58
Místo : EU
Registrace : 11. 04. 06

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime19/12/2008, 08:55

Pavle,v ledačem se shodnem,ale v tomhle asi ne.Já tohodle "veledíla" zhlédnul sotva tři minuty a pár ukázek v reklamách a musim říct,že větší hovadinu jsem dlouho neviděl (je fakt,že se na serialy nedivám,možná takových duchaplných věcí v tv běží víc)
Co vim je,že to Nova chtěla dokonce sama stáhnout z vysílání,ale po tom co se Dejdar proskočil v tom ohozu na nějakém koncertě,tak to ještě nechali běžet,aby ti co to sledují,mohli ještě chvíli u toho trpět Laughing
Návrat nahoru Goto down
http://mcradio.sweb.cz/
pavelse
HLAVNÍ MODERÁTOR
HLAVNÍ MODERÁTOR
pavelse

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime19/12/2008, 09:23

souhlas, je to hovadina, ale kráásně praštěná :pivnici:

Návrat nahoru Goto down
YaKi
MEGA PŘISPĚVATEL
MEGA PŘISPĚVATEL

Registrace : 31. 08. 06

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime19/12/2008, 11:16

Myslím, že se musím pavelseho zastat - normálně taky sitcomy nemusím, takže mě ani nenapadlo se na tohleto začít dívat. Navíc z ukázek mi to připadalo hodně uvalené.

Jenomže pak mi kolega podhodil jeden díl ať aspoň na kousek kouknu - a byl jsem chycen. Scéna, kde Lexa při vylovení videokazety z kufru vykřikne: "To znám, na tohle se dříve vypalovaly AVIčka...." mě dostala.

Samozřejmě tam kromě podobných nádherných výroků je i spousta balastu, ale věta z předchozího příspěvku - je to hovadina, ale kráásně praštěná - sedí na 100%

lol!
Návrat nahoru Goto down
ilove80music
MODERATOR
MODERATOR
ilove80music

Aquarius Věk : 57
Místo : Kofoland
Registrace : 06. 04. 07

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime20/12/2008, 09:43

slavnej comeback produkt made in Nova jsem viděl jednou a snad i dost. Zjístil, že je dost oblíbenej mezi školákama od 6 let nahoru a a snad je i tento pořad i pro tuto omladinu určen akorát ty hodiny co to vysílaj k tomu nějak nesedí. Embarassed
Návrat nahoru Goto down
gaboo
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
gaboo

Male Příspěvky : 7210
Místo : ...MUSICLAND...
Registrace : 26. 01. 08

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime1/2/2009, 13:16

neviem o čom tu točíte,ale ak sa to da pozriet na nete,dajte link..Dejdara toho ja možem...
Návrat nahoru Goto down
pavelse
HLAVNÍ MODERÁTOR
HLAVNÍ MODERÁTOR
pavelse

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime1/2/2009, 14:19

tady jsou všechny díly + něco navíc
http://comeback.nova.cz/

Návrat nahoru Goto down
topol
MODERATOR
MODERATOR
topol

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime1/2/2009, 14:26

gaboo napsal:
neviem o čom tu točíte,ale ak sa to da pozriet na nete,dajte link..Dejdara toho ja možem...

Vy na Slovensku nemůžete sledovat televizní stanice z ČR? Já mohu s klidem sledovat STV1,STV2,Markízu,JOJ a TA3. No,pokud nemáte kabelovku,nebo satelit,pak se můžeš na seriál Comeback podívat tady

http://comeback.nova.cz/

http://archiv.nova.cz/search/?type_id=372&parent_id=18418&group=true&order=date

P.S.: Než jsem to dopsal,tak mne předstihl hlavní moderátor.
Návrat nahoru Goto down
gaboo
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
gaboo

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime1/2/2009, 14:54

Smile ..dík obom...kuknem ...
Návrat nahoru Goto down
gaboo
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
gaboo

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime1/2/2009, 15:04

..no kukol som ten pičák...Very Happy pozriem aj časti určite....dobrí ste aj vy Češi...naše sitkomy sa vám páčia?
Návrat nahoru Goto down
pavelse
HLAVNÍ MODERÁTOR
HLAVNÍ MODERÁTOR
pavelse

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime1/2/2009, 15:35

neznám žádný váš sitkom ...

Návrat nahoru Goto down
gaboo
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
gaboo

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime1/2/2009, 15:45

..u nás sú dva najlepšie sitkomy Mafstory a Profesionáli.Prvý zosmiešnuje mafianov a druhý policajtov...hladal som ale take bezprostredné pozeranie z archívu tv som nenašiel,iba ak by ste mali zaujem,tak by som niekomu poslal nejake linky na stiahnutie nejakej časti...ale Comeback je fakt dobrí..zapozeral som sa do 1.časti...
Návrat nahoru Goto down
pavelse
HLAVNÍ MODERÁTOR
HLAVNÍ MODERÁTOR
pavelse

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime1/2/2009, 15:53

upřímně řečeno, kvůli mě posílat linky nemusíš - na Comeback jsem začal koukat kvůli Dejdarovi, Matonohovi a kvůli tomu, že je o muzice (částečně) - díky

Návrat nahoru Goto down
topol
MODERATOR
MODERATOR
topol

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime1/2/2009, 17:14

gaboo napsal:
..u nás sú dva najlepšie sitkomy Mafstory a Profesionáli.Prvý zosmiešnuje mafianov a druhý policajtov...hladal som ale take bezprostredné pozeranie z archívu tv som nenašiel,iba ak by ste mali zaujem,tak by som niekomu poslal nejake linky na stiahnutie nejakej časti...ale Comeback je fakt dobrí..zapozeral som sa do 1.časti...

Na Mafstory se občas mrknu,a námět slovenského seriálu Profesionáli převzala TV Barrandov a natáči ho v české verzi. Tuto nově vzniklou televizi máme u nás v programové nabídce též,tak mohu srovnávat.

Více informací viz:
http://kultura.idnes.cz/tv-barrandov-bez-odvahy-recykluje-stare-predlohy-f7j-/filmvideo.asp?c=A090118_200718_filmvideo_jaz
Návrat nahoru Goto down
gaboo
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
gaboo

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime4/2/2009, 17:54

..ale ten český sitcom ma chytil...je to kopec srandy bez nádychu..dík za typ....
Návrat nahoru Goto down
gaboo
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
gaboo

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime8/2/2009, 09:46

..a vraj ho ide davat u nas Markíza...
Návrat nahoru Goto down
pavelse
HLAVNÍ MODERÁTOR
HLAVNÍ MODERÁTOR
pavelse

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime8/2/2009, 11:35

jj- jestli se nepletu tak Markíza má stejného majitele jako Nova ... jo a od března budou nové díly Very Happy

Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Comeback  sitcom Empty
PříspěvekPředmět: Re: Comeback sitcom   Comeback  sitcom Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Comeback sitcom
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Elvis Presley - 68 Comeback Special
» Elvis Presley - '68 Comeback Special
» 90's Stars Comeback (Summer Edition 2017)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
*** M U S I C - C L U B *** :: Pravidla - Srazy - Diskuze :: D I S K U Z E - a jiný pokec-
Přejdi na: