| Constantinopol - Konstantinopol | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Constantinopol - Konstantinopol 22/9/2008, 22:53 | |
| zdravím vás a mám opět takovej špek - kamarád si vzpomíná na song ve kterém se zpívalo Constantin Constantin Constantinopol (případně Konstantin, Konstantinopol, nebo něco co se tomu hodně podobalo) mělo by to být zhruba ze začátku 80s - 1980/81 už jsem to tady kdysi poptával (nikdo nic), ale kdybyste měl někdo nějakej nápad na to kdo by to mohl být, tak sem s ním - díky moc _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Overdrive - Constantinople 8/3/2010, 12:02 | |
| obnovuji poptávku ... tak jsem to asi našel Overdrive - Constantinople _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
libor-66 MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Constantinopol - Konstantinopol 25/3/2010, 09:00 | |
| Je to na youtube, ale to asi víš. | |
|
| |
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
| Předmět: Re: Constantinopol - Konstantinopol 25/3/2010, 10:29 | |
| Overdrive - Constantinople mp3 rok 1979
http://www.4shared.com/file/221868640/d80762cb/Overdrive_-_Constantinople.html | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: Constantinopol - Konstantinopol 25/3/2010, 13:55 | |
| díky _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
| Předmět: Re: Constantinopol - Konstantinopol 26/3/2010, 19:54 | |
| Všiml jsem si pozdě že tvůj původní požadavek je již staršího data, tudíž jsi tu skladbu už dávno sehnal ! | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: Constantinopol - Konstantinopol 28/3/2010, 23:29 | |
| sehnal jsem ji letos 8.3. ale stejně děkuju stáhnul jsem si i jejich album, ale ještě jsem ho neslyšel _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Constantinopol - Konstantinopol | |
| |
|
| |
| Constantinopol - Konstantinopol | |
|