World Music Forum |
|
| Vyhledejte píseň hlasem | |
| | Autor | Zpráva |
---|
lucky GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Vyhledejte píseň hlasem 23/9/2008, 00:36 | |
| Vyhledejte píseň hlasem Midomi.com – www.midomi.com Existuje hned několik služeb, které vám mohou pomoci najít název oblíbené písničky, na kterou si ne a ne vzpomenout. Jednu takovou naleznete i na internetu. Jmenuje se Midomi.com a kromě mikrofonu nevyžaduje nic dalšího. Tento server, který vznikl začátkem roku 2007, vám vyhledá skladbu nejen po zazpívání krátké ukázky písničky, ale také po jejím zahvízdání, nebo dokonce zabroukání. Pokud se tedy dostanete do situace, kdy znáte melodii či texty a ptáte se známých, zda tuto písničku znají a jestli nevědí, jak se jmenuje, pak využijte tuto službu. Tedy za předpokladu, že k PC máte připojený mikrofon. Pak již stačí přejít na adresu Midomi, kliknout na tlačítko Click and Sing or Hum a vy spusťte její úryvek. Zobrazené výsledky vyhledávání obsahují kromě jména písničky a jejího autora také ukázku originálu. K dispozici však máte i možnost pustit si písničku v podání některého z uživatelů. Nečekejte však od služby perfektní přesnost při vyhledávání. Ne vždy vám totiž nalezne tu písničku, kterou jste měli na mysli. Záleží na mnoha faktorech a především na vašem zpěvu, a tak vyhledávání budete muset v některých případech vícekrát opakovat. A vlastníte-li iPhone, pak Midomi můžete dokonce využívat i na tomto přístroji. | |
| | | najade MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 680 Věk : 55 Místo : Cestu znám jen já a ... Registrace : 20. 03. 07
| Předmět: Re: Vyhledejte píseň hlasem 23/9/2008, 10:33 | |
| - lucky napsal:
- Vyhledejte píseň hlasem
Midomi.com – www.midomi.com Existuje hned několik služeb, které vám mohou pomoci najít název oblíbené písničky, na kterou si ne a ne vzpomenout. Jednu takovou naleznete i na internetu. Jmenuje se Midomi.com a kromě mikrofonu nevyžaduje nic dalšího. Tento server, který vznikl začátkem roku 2007, vám vyhledá skladbu nejen po zazpívání krátké ukázky písničky, ale také po jejím zahvízdání, nebo dokonce zabroukání. Pokud se tedy dostanete do situace, kdy znáte melodii či texty a ptáte se známých, zda tuto písničku znají a jestli nevědí, jak se jmenuje, pak využijte tuto službu. Tedy za předpokladu, že k PC máte připojený mikrofon. Pak již stačí přejít na adresu Midomi, kliknout na tlačítko Click and Sing or Hum a vy spusťte její úryvek. Zobrazené výsledky vyhledávání obsahují kromě jména písničky a jejího autora také ukázku originálu. K dispozici však máte i možnost pustit si písničku v podání některého z uživatelů. Nečekejte však od služby perfektní přesnost při vyhledávání. Ne vždy vám totiž nalezne tu písničku, kterou jste měli na mysli. Záleží na mnoha faktorech a především na vašem zpěvu, a tak vyhledávání budete muset v některých případech vícekrát opakovat. A vlastníte-li iPhone, pak Midomi můžete dokonce využívat i na tomto přístroji. To vypadá dobře,tedy až na to co jsem zvýraznil,já tam něco zabroukat,tak spadne celosvětová síť | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Vyhledejte píseň hlasem 23/9/2008, 14:41 | |
| Jé,ale já vůbec neumím zpívat a už vůbec né v angličtině,takže ten výsledek by pak byl katastrofální !! Kolegové-angličtináři,prosím,naučte se pár slovíček a zkuste to tam někdo "fouknout" - prosím,prosím !! http://www.zshare.net/audio/17041443b750cfb8/ ??? |
| | | topol MODERATOR
Příspěvky : 3026 Místo : East EU - West Bohemia Emploi : retraité Loisirs : cagnarderie Registrace : 29. 06. 06
| Předmět: Re: Vyhledejte píseň hlasem 23/9/2008, 16:18 | |
| Zajímavé.Avšak nic pro mě.Zpívat sice jakžtakž umím,hudební sluch mám dobrý,při troše snahy přelouskám i jednoduchý notový zápis,angličtina mi také nečiní extrémní potíže,a k počítači mám připojený mikrofon,ale paměť mi zatím slouží. Až mě jednou stihne ta nemoc ze skla,nebo mě navštíví pan Alzheimer,budu za existenci midomi.com možná ještě vděčný | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Vyhledejte píseň hlasem | |
| |
| | | | Vyhledejte píseň hlasem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |