*** M U S I C - C L U B ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

World Music Forum

PříjemGalleryLatest imagesRegistracePřihlášení

Vyhledejte píseň hlasem

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
lucky
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
lucky

Místo : ..so close..
Registrace : 07. 10. 06

Vyhledejte píseň hlasem Empty
PříspěvekPředmět: Vyhledejte píseň hlasem   Vyhledejte píseň hlasem Icon_minitime23/9/2008, 00:36

Vyhledejte píseň hlasem
Midomi.com – www.midomi.com

Existuje hned několik služeb, které vám mohou pomoci najít název oblíbené písničky, na kterou si ne a ne vzpomenout. Jednu takovou naleznete i na internetu. Jmenuje se Midomi.com a kromě mikrofonu nevyžaduje nic dalšího.
Tento server, který vznikl začátkem roku 2007, vám vyhledá skladbu nejen po zazpívání krátké ukázky písničky, ale také po jejím zahvízdání, nebo dokonce zabroukání. Pokud se tedy dostanete do situace, kdy znáte melodii či texty a ptáte se známých, zda tuto písničku znají a jestli nevědí, jak se jmenuje, pak využijte tuto službu. Tedy za předpokladu, že k PC máte připojený mikrofon. Pak již stačí přejít na adresu Midomi, kliknout na tlačítko Click and Sing or Hum a vy spusťte její úryvek. Zobrazené výsledky vyhledávání obsahují kromě jména písničky a jejího autora také ukázku originálu. K dispozici však máte i možnost pustit si písničku v podání některého z uživatelů. Nečekejte však od služby perfektní přesnost při vyhledávání. Ne vždy vám totiž nalezne tu písničku, kterou jste měli na mysli. Záleží na mnoha faktorech a především na vašem zpěvu, a tak vyhledávání budete muset v některých případech vícekrát opakovat. A vlastníte-li iPhone, pak Midomi můžete dokonce využívat i na tomto přístroji.
Návrat nahoru Goto down
najade
MAXI PŘISPĚVATEL
MAXI PŘISPĚVATEL
najade

Male Příspěvky : 680
Cancer Věk : 55
Místo : Cestu znám jen já a ...
Registrace : 20. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Vyhledejte píseň hlasem   Vyhledejte píseň hlasem Icon_minitime23/9/2008, 10:33

lucky napsal:
Vyhledejte píseň hlasem
Midomi.com – www.midomi.com

Existuje hned několik služeb, které vám mohou pomoci najít název oblíbené písničky, na kterou si ne a ne vzpomenout. Jednu takovou naleznete i na internetu. Jmenuje se Midomi.com a kromě mikrofonu nevyžaduje nic dalšího.
Tento server, který vznikl začátkem roku 2007, vám vyhledá skladbu nejen po zazpívání krátké ukázky písničky, ale také po jejím zahvízdání, nebo dokonce zabroukání. Pokud se tedy dostanete do situace, kdy znáte melodii či texty a ptáte se známých, zda tuto písničku znají a jestli nevědí, jak se jmenuje, pak využijte tuto službu. Tedy za předpokladu, že k PC máte připojený mikrofon. Pak již stačí přejít na adresu Midomi, kliknout na tlačítko Click and Sing or Hum a vy spusťte její úryvek. Zobrazené výsledky vyhledávání obsahují kromě jména písničky a jejího autora také ukázku originálu. K dispozici však máte i možnost pustit si písničku v podání některého z uživatelů. Nečekejte však od služby perfektní přesnost při vyhledávání. Ne vždy vám totiž nalezne tu písničku, kterou jste měli na mysli. Záleží na mnoha faktorech a především na vašem zpěvu, a tak vyhledávání budete muset v některých případech vícekrát opakovat. A vlastníte-li iPhone, pak Midomi můžete dokonce využívat i na tomto přístroji.

To vypadá dobře,tedy až na to co jsem zvýraznil,já tam něco zabroukat,tak spadne celosvětová síť Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Vyhledejte píseň hlasem   Vyhledejte píseň hlasem Icon_minitime23/9/2008, 14:41

Jé,ale já vůbec neumím zpívat a už vůbec né v angličtině,takže ten výsledek by pak byl katastrofální !! Cool

Kolegové-angličtináři,prosím,naučte se pár slovíček a zkuste to tam někdo "fouknout" - prosím,prosím !!

http://www.zshare.net/audio/17041443b750cfb8/ ???
Návrat nahoru Goto down
topol
MODERATOR
MODERATOR
topol

Male Příspěvky : 3026
Místo : East EU - West Bohemia
Emploi : retraité
Loisirs : cagnarderie
Registrace : 29. 06. 06

PříspěvekPředmět: Re: Vyhledejte píseň hlasem   Vyhledejte píseň hlasem Icon_minitime23/9/2008, 16:18

Zajímavé.Avšak nic pro mě.Zpívat sice jakžtakž umím,hudební sluch mám dobrý,při troše snahy přelouskám i jednoduchý notový zápis,angličtina mi také nečiní extrémní potíže,a k počítači mám připojený mikrofon,ale paměť mi zatím slouží.
Až mě jednou stihne ta nemoc ze skla,nebo mě navštíví pan Alzheimer,budu za existenci midomi.com možná ještě vděčný
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vyhledejte píseň hlasem   Vyhledejte píseň hlasem Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Vyhledejte píseň hlasem
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
*** M U S I C - C L U B *** :: Ostatní :: NEZAŘAZENÉ-
Přejdi na: