| hidden linky | |
|
+6aLuGaRd pimpo ilove80music HEERY topol terryjohn 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
terryjohn školák
| Předmět: hidden linky 1/11/2008, 11:22 | |
| poradte jak odkrýt hidden linky na tomto foru me to nejde vbc | |
|
| |
topol MODERATOR
Příspěvky : 3026 Místo : East EU - West Bohemia Emploi : retraité Loisirs : cagnarderie Registrace : 29. 06. 06
| Předmět: Re: hidden linky 1/11/2008, 11:35 | |
| Obvykle stačí odpovědět. Například pouhé kouzelné slůvko "děkuji" ti odemkne přístup k ukryté adrese.Skrytý link je vpodstatě pobídkou k tomu "něco" napsat. | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
| Předmět: Re: hidden linky 1/11/2008, 11:57 | |
| Skrytý link je hned po hesle v zabaleném souboru druhý největší vopruz na těchto fórech. :ne: | |
|
| |
topol MODERATOR
Příspěvky : 3026 Místo : East EU - West Bohemia Emploi : retraité Loisirs : cagnarderie Registrace : 29. 06. 06
| Předmět: Re: hidden linky 1/11/2008, 12:08 | |
| - HEERY napsal:
- Skrytý link je hned po hesle v zabaleném souboru druhý největší vopruz na těchto fórech. :ne:
No,poněkud zbytečné to je. Já osobně je nepoužívám,ale třeba si někdo myslí,že je to vhodný donucovací prostředek pro málo aktivní uživatele. :lis: | |
|
| |
ilove80music MODERATOR
Příspěvky : 847 Věk : 57 Místo : Kofoland Registrace : 06. 04. 07
| Předmět: Re: hidden linky 1/11/2008, 20:35 | |
| Ale za se naopak za slovíčko děkuji, ďakujem, danke , thanks nikdy nic nedám a tu druhou stránu to potěší. | |
|
| |
pimpo V.I.P. MODERATOR
| Předmět: Re: hidden linky 2/11/2008, 09:02 | |
| Ahoj, skryté linky jsem se naučil používat na některých fórech. Obsah fóra včetně příspěvků je viditelný všem (i nečlenům), ale samotné odkazy jsou skryté. Musím ale říct, že od jejich uživání pomalu upouštím. _________________ PIMPO 4U - 80ies 4ever http://80ies.heavenforum.com/index.htm http://pimpomusic.blogspot.com http://vymena.webzdarma.cz http://jeff.webzdarma.cz
| |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: hidden linky 2/11/2008, 09:50 | |
| - HEERY napsal:
- Skrytý link je hned po hesle v zabaleném souboru druhý největší vopruz na těchto fórech. :ne:
Největší vopruz na těchto forech jsou lidi,co jen stahujou a ničím nepřispějou ! Jsou fora,kde bez příspěvku nestáhneš ani ň.Tady na foru je těch hidden linků minimum.A pokud dá někdo odkaz do hiddenu,či soubor zahesluje,tak já proti tomu tady nic nemám.Zvlášť ,pokud je to jeho vlastní upload.A hesly k rozbalení jsou většinou nicky uploauderů,nebo adresa jejich webu,či fora.Tak když už si s tím tu práci dají,že něco ripnou a někam to nahrajou,tak maj nárok ,si udělat tím heslem třeba reklamu právě na ten svůj web.A vadit to může pouze lidem,co odkazy jen překopírovávaj někam jinam,nebo je jim zatěžko,tomu dotyčnému říct třeba jen - díky kámo. | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
| Předmět: Re: hidden linky 2/11/2008, 10:49 | |
| A Mirek Dušín promluvil | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| |
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: hidden linky 2/11/2008, 13:10 | |
| Zasmál jsem se dobře u pitavala a vlastní uploady nemám, protože to není legální (respektive upload asi je, ale zveřejnění linku již nikoli). A už vůbec nechápu co maj společného moje nebo nečí uploady s názorem na hesla či hidden ???? Celkem chápu heslo které je shodné s adresou nějaké stránky - je to taková trapná reklama, ale něčí nick ???? Asi abyh si ho zapamatoval a dal na tričko | |
|
| |
h.vlastimil MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: hidden linky 2/11/2008, 14:10 | |
| Vono ty hesla se daj celkem pochopit. Když třeba někdo nechce aby mu na to na Rapidu čumněli. Tím pádem se to tam dýl udrží.Hiden link, no nevím Podle mě spíš vopruz než užitek. I když jak je libo. Ale vynucovat si tímto poděkování se mi zdá trapně. No ale jest to jen můj názor. | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: hidden linky 2/11/2008, 14:21 | |
| - HEERY napsal:
- A už vůbec nechápu co maj společného moje nebo nečí uploady s názorem na hesla či hidden ????
Má to hodně společnýho,až si tu práci s tím dáš,že ripneš třeba čtyř a půl gigový dívko,rozdělíš to na soubory po 100 mega a pak to někam nahraješ a tohle zopakuješ třeba 100x,tak si pak o tom můžeme promluvit,co má hidden link společného z počtem uploaudů | |
|
| |
| Předmět: Re: hidden linky 2/11/2008, 14:26 | |
| - aLuGaRd napsal:
- HEERY napsal:
- A už vůbec nechápu co maj společného moje nebo nečí uploady s názorem na hesla či hidden ????
Má to hodně společnýho,až si tu práci s tím dáš,že ripneš třeba čtyř a půl gigový dívko,rozdělíš to na soubory po 100 mega a pak to někam nahraješ a tohle zopakuješ třeba 100x,tak si pak o tom můžeme promluvit,co má hidden link společného z počtem uploaudů Tak v tomhle případě jsem ochoiten to i pochopit. Vono upnout nějakých 45 partů zabere nějakou tu dobu. | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: hidden linky 2/11/2008, 14:28 | |
| - h.vlastimil napsal:
- Hiden link, no nevím Podle mě spíš vopruz než užitek. I když jak je libo. Ale vynucovat si tímto poděkování se mi zdá trapně. No ale jest to jen můj názor.
No pokud je někomu za těžko poděkovat člověku ,co si dal tu práci a něco dal do placu zadarmo pro ostatní a ještě se mu to zdá zdá dokonce trapný,že by mohl poděkovat,tak bych měl pro něj jednu radu. Ať si to nestahuje a jde si to koupit do obchodu. Tam za to děkovat nikomu nemusí,ale bude muset jen za to zaplatit,což je zajisté nesmírně vyhodnější. | |
|
| |
| Předmět: Re: hidden linky 2/11/2008, 15:12 | |
| - aLuGaRd napsal:
- h.vlastimil napsal:
- Hiden link, no nevím Podle mě spíš vopruz než užitek. I když jak je libo. Ale vynucovat si tímto poděkování se mi zdá trapně. No ale jest to jen můj názor.
No pokud je někomu za těžko poděkovat člověku ,co si dal tu práci a něco dal do placu zadarmo pro ostatní a ještě se mu to zdá zdá dokonce trapný,že by mohl poděkovat,tak bych měl pro něj jednu radu. Ať si to nestahuje a jde si to koupit do obchodu. Tam za to děkovat nikomu nemusí,ale bude muset jen za to zaplatit,což je zajisté nesmírně vyhodnější. Napsal sen jen svůj názor a nedoufal sem, že se vaše královská výsost urazí. Tímto se zdvořile omlouvám. | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: hidden linky 2/11/2008, 15:55 | |
| - h.vlastimil napsal:
- aLuGaRd napsal:
- h.vlastimil napsal:
No pokud je někomu za těžko poděkovat člověku ,co si dal tu práci a něco dal do placu zadarmo pro ostatní a ještě se mu to zdá zdá dokonce trapný,že by mohl poděkovat,tak bych měl pro něj jednu radu. Ať si to nestahuje a jde si to koupit do obchodu. Tam za to děkovat nikomu nemusí,ale bude muset jen za to zaplatit,což je zajisté nesmírně vyhodnější. Napsal sen jen svůj názor a nedoufal sem, že se vaše královská výsost urazí. Tímto se zdvořile omlouvám. Ale já se vůbec neurazil a nepíšu to tu za sebe,ale za ty ,co se s tím patlaj,aby ostatní měli co stahovat.To,že se tu vděku člověk nedočká,ale naopak jen přitroublých připomínek,tak na to já jsem si už tady zvyk.Ale mrzí mne to vůči těm dalším,co tu snahu mají a snaží se něčím přispět.A pokud si na ten link třeba vytetujou svojí babičku,tak je mi to srdečně jedno.Když si to budu chtít stáhnout,tak mi ruka neupadne a klidně mu tam něco za to přípíšu.Takže asi tak Vlasto. | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: hidden linky 2/11/2008, 16:36 | |
| Ano je to patlání a stříhání, stojí to čas a je to dle mne záslužná práce. To bych si nikdy nedovolil zpochybnit a když něco kloubného stahnu tak poděkuju či nějak se připomenu. Všichni moc dobře víme jak to pak vypadá u hidden linku: 3 stránky výplodů typu thanx,díky,super atd. To ňáko ani nevim jestli zrovna toto je nějak přínosné pro uploadera. | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: hidden linky 2/11/2008, 17:09 | |
| - HEERY napsal:
- 3 stránky výplodů typu thanx,díky,super atd. To ňáko ani nevim jestli zrovna toto je nějak přínosné pro uploadera.
Ano, to zcela jistě přínosem pro uploadera neni.Ale když tam ti dotyční,neumí napsat nic jiného.Problem hidden linku bych já osobně viděl zcela někde jinde. Musí se tam něco napsat,ale nikdo v ten moment neví,co si pak stáhne,případně v jaké kvalitě Může to zjistit až po oném stažení,nikoliv po odkrytí hidden linku A to je myslím mnohem důležitější,než odkrytí samé | |
|
| |
sepl MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: hidden linky 3/11/2008, 01:17 | |
| Nevím za co děkovat, když ještě nic nemám. Já osobně poděkuju VŽDY, až to mám doma a vím, že to je použitelné. Jinak jsem se setkal, že "hiden links" už byly taky mrtvé. A za to myslím není děkovat potřeba. Co vy na to? | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: hidden linky 3/11/2008, 07:49 | |
| Ale nemusíš přeci pořád jen děkovat.Můžeš tam třeba napsat,že pokud bude link po odkrytí funkční a následně stažený soubor tě svou kvalitou plně uspokojí,že mu dáš třeba pusu na čelo.Co já vim :-) Chce to trošku vlastní tvůrčí fantazie, ne jen odklikávat smajlíky. | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: hidden linky 3/11/2008, 08:00 | |
| Jinak ,co se týče těch hidden linků přímo zde na foru,tak je jich tu ,dle mého odhadu ,tak asi sotva 1% (a to jsem to hodně vysoko zaokrouhlil ) z celkového počtu linků.Takže mi přijde celkem bezpředmětný,to tady vůbec řešit. | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: hidden linky 12/11/2008, 12:22 | |
| Tak je tu názorný příklad naprosté nesmyslnosti hidden linků. V novodobejch je Va - Najwieksze Hity Disco Polo Vol 7 - 8 s hidden linkem. Lidé tam děkují a pak stahnou zaheslovanej rar. | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: hidden linky 12/11/2008, 13:37 | |
| | |
|
| |
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
| Předmět: Re: hidden linky 14/11/2008, 10:03 | |
| | |
|
| |
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
| Předmět: Re: hidden linky 14/11/2008, 10:18 | |
| Herry, a ještě jedna věc, pokud jsou hidden linky takový ´´ VOPRUZ ´´ jak jsi psal, je tu jednoduchá pomoc: prostě to co je v hidden linku nestahuj a máš to vyřešené. Dávám je jen u věcí, u kterých bych rád věděl, zda-li se to líbí i ostatním. Jak si můžeš vyhledat, nedávám je u všeho. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: hidden linky | |
| |
|
| |
| hidden linky | |
|