gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 7210 Místo : ...MUSICLAND... Registrace : 26. 01. 08
| Předmět: Mesto snov 31/12/2008, 19:06 | |
| ..zaujíma ma váš názor na skladbu od Hečkovcov Mesto snov...podla mna je to najlepšie italodisko v slovenčine..hudba mi trochu pripomína oceán...škoda že podobné niečo ešte nevymysleli... | |
|
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Mesto snov 31/1/2009, 20:37 | |
| ...kedže nie je žiadny názor...musím sa priznat že ja Hečkovcov tiež nemusím ale toto je moja srdcovka...a ak to nepoznate ,davam link na tuto skladbu..a snad niekto odpovie..teda da nazor... http://rapidshare.com/files/192157136/14_-_Mesto_snov.mp3.html | |
|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: Mesto snov 1/2/2009, 09:44 | |
| musím se přiznat že jsem si ji nepamatoval ale je to dost dobrá skladba - muzika je super - díky za tip PS: co je to za rok ? _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Mesto snov 1/2/2009, 11:37 | |
| ...rok 1987-1988...som rád že som obohatil tvoje hudobne vedomosti...cav | |
|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: Mesto snov 3/2/2009, 23:09 | |
| tak jsi mě nalákal a zkusil jsem si stáhnout její (Júlie) výběr a zjistil jsem že dost věcí znám (Talianský muzikál, Maturitné tablo, Prelom všetky můry, Královna pavlačí...) a celkem se to dá i po letech poslouchat - hlavně rychlejší skladby ... jen mi tam vadí duet s P.Dvorským, ale zato se mi líbí skladba od Miro Žbirky - Scénár tuctového príbehu
na stránkách www.heckovci.sk se lze dočíst že Mesto snov vyhrálo v roce 1988 soutěž Písničky pro Hvězdu .... ale na LP vyšlo o rok později ...
:thanx: _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Mesto snov 4/2/2009, 17:53 | |
| ..tiež som to info našiel iba tam...vyhrali v Rimavskej Sobote... ale nebola to nejak moc hravaná skladba na to aká bola podla mna na slovenské pomery nadpriemerná... | |
|