*** M U S I C - C L U B ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

World Music Forum

PříjemGalleryLatest imagesRegistracePřihlášení

ifolder.ru

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
fabio13
přispěvatel
přispěvatel

Registrace : 03. 12. 06

ifolder.ru Empty
PříspěvekPředmět: ifolder.ru   ifolder.ru Icon_minitime5/12/2006, 10:53

nevie niekto ako sa z neho stahuje? pale
Návrat nahoru Goto down
pavelse
HLAVNÍ MODERÁTOR
HLAVNÍ MODERÁTOR
pavelse

Male Příspěvky : 8241
Místo : závětrná strana továrního komína
Registrace : 04. 08. 06

ifolder.ru Empty
PříspěvekPředmět: Re: ifolder.ru   ifolder.ru Icon_minitime5/12/2006, 11:25

nesmí se ti objevit tahle hláška:
На данный момент иностранный трафик у этого файла превышает Российский.

když tam není opíšeš kód - enter - a mělo by to jít stáhnout - klikneš na Скачать - alespoň si myslím že to tak je, v tuto chvíli se objevuje stále červená hláška
No
Návrat nahoru Goto down
http://www.hitparady80s.estranky.cz/
fabio13
přispěvatel
přispěvatel

Registrace : 03. 12. 06

ifolder.ru Empty
PříspěvekPředmět: Re: ifolder.ru   ifolder.ru Icon_minitime6/12/2006, 10:43

Dik za radu,ale zatial to nejde hoci som sa zaregistroval.asi je ten link zmazaný. Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
ambient
MODERATOR
MODERATOR
ambient

Registrace : 15. 06. 06

ifolder.ru Empty
PříspěvekPředmět: Re: ifolder.ru   ifolder.ru Icon_minitime25/2/2007, 18:54

no mne ifolder ide stahovat v pohode akurat taky mensi problem je ze napriklad 70 mb subor mi stiahne za 25 hodin.. inak je vsetko ok. Smile rusky molodci sa cuduju preco mi to nejde .. odporucili mi download manager ale ten je komplet v rustine a aj tak ma nepusti rychlejsie ..problem bude asi v zahranicnych IP adresach .. takze mame smolu ..

hudební znalec
hudební znalec

Registrace : 05. 03. 07

ifolder.ru Empty
PříspěvekPředmět: Re: ifolder.ru   ifolder.ru Icon_minitime5/3/2007, 13:27

Přesně tak... Sad
Ještě tak zhruba před měsícem jsem odtamtud stahoval (sice nic moc 40 - 50 kbps, ale aspoň něco...) A teď ?

ifolder.ru 52146218se4

To je leda tak k ifolder.ru D010 nebo na ifolder.ru A162

A pokud by to někdo chtěl přece jen zkoušet, tak tady je takovej návůdek, kterej jsem psal pro jiný fórum (nechávám tam i to časový info, dokud mi to ještě jakž takž jelo ) :
--------------------------------------------------------
Podle mých zkušeností je nejlepší stahovat ráno (cca 7:00 - 9:00 hod = pokud máte příležitost Smile ) a rychlost je opravdu kolem těch 30 - 50 kb/s, později to rapidně začne klesat a už to za to nestojí čekat... Sad

Po otevření linku na Ifolder buď máte přímou cestu ke stahování, když opíšete zobrazený čtyřmístný kód do připraveného políčka a nebo (v horším případě) vám to v dolní části okna vypíše tuhle hlášku :
На данный момент иностранный трафик у этого файла превышает Российский.
znamená to :
V daný moment zahraniční traffic u tohoto souboru převyšuje ruský.

Vidíte tam ale i tenhle text :
Нажмите сюда чтобы перейти к выбору рекламодателей.
Znamená to asi tohle :
Klikněte sem pro přechod k výběru reklamních partnerů.

( tedy většinou se to zobrazí takhle, občas to bývá koncipováno trochu jinak, ale to tu teď nechci řešit = prostě si na stránce najděte to slůvko сюда teď tu nechci popisovat další alternativy ... Wink ) :

Po prokliknutí naskočí nová stránka, na které klikněte na jakýkoli tam uvedený odkaz => naskoší dál okno s reklamou.
V řádku úplně nahoře v okně s tou reklamou uvidíte text s 30ti vteřinovým odpočtem :
Вы сможете перейти на следующую страницу нашего сайта через 21 секунд
Přeloženo :
Na následující stránku budete přesměrován po uplynutí 21 vteřiny
A po uplynutí tohoto času se otevře nové okno, kde už uvidíte okénko, do něhož je třeba opsat vedle uvedený čtyřmístný kód, odklepnout entrem a nebo stisknout tlačítko "Potvrdit" pod okénkem a jste na finální stránce, kde už vidíte link například tohoto znění :
Ссылка для скачивания:
h**p://ifolder.ru/download/44/?104159&tZm%2BZKK8%2FcZ5ld8kJqEcxA%3D%3D
T.j.
Odkaz ke stahování:
No a to níže je link na Ifolder, po jehož stisku vám konečně naskočí všem známý stahovací dialog,v němž si vyberete, kam to chcete uložit... :wink:

Finito ! Hotovo ! Laughing Laughing
------------------------------------

PS : A prosba na závěr :
Pokud by se našel šťastlivec, kterýmu by download v nějaký rozumný rychlosti jel, měl by mou neskonalou vděčnost, pokud by byl ochotný stáhnout mi z Ifolderu jeden 45 MB archiv a reupnout mi ho na nějakej "stravitelnější" server... Wink
Pokud by se někdo takový našel, ať mi napíše SZ (aby se z něj nestala zdejší "retranslační stanice pro Ifolder", protože by ho pak možná začali všichni bombardovat svými požadavky na reupload ... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

ifolder.ru Empty
PříspěvekPředmět: Re: ifolder.ru   ifolder.ru Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

ifolder.ru
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
*** M U S I C - C L U B *** :: Pravidla - Srazy - Diskuze :: D I S K U Z E - a jiný pokec-
Přejdi na: