Přesně tak...
Ještě tak zhruba před měsícem jsem odtamtud stahoval (sice nic moc 40 - 50 kbps, ale aspoň něco...) A teď ?
To je leda tak k
nebo na
A pokud by to někdo chtěl přece jen zkoušet, tak tady je takovej návůdek, kterej jsem psal pro jiný fórum (nechávám tam i to časový info, dokud mi to ještě jakž takž jelo ) :
--------------------------------------------------------
Podle mých zkušeností je nejlepší stahovat ráno (cca 7:00 - 9:00 hod = pokud máte příležitost
) a rychlost je opravdu kolem těch 30 - 50 kb/s, později to rapidně začne klesat a už to za to nestojí čekat...
Po otevření linku na Ifolder buď máte přímou cestu ke stahování, když opíšete zobrazený čtyřmístný kód do připraveného políčka a nebo (v horším případě) vám to v dolní části okna vypíše tuhle hlášku :
На данный момент иностранный трафик у этого файла превышает Российский. znamená to :
V daný moment zahraniční traffic u tohoto souboru převyšuje ruský.Vidíte tam ale i tenhle text :
Нажмите сюда чтобы перейти к выбору рекламодателей.Znamená to asi tohle :
Klikněte sem pro přechod k výběru reklamních partnerů.( tedy většinou se to zobrazí takhle, občas to bývá koncipováno trochu jinak, ale to tu teď nechci řešit = prostě si na stránce najděte to slůvko
сюда teď tu nechci popisovat další alternativy ...
) :
Po prokliknutí naskočí nová stránka, na které klikněte na jakýkoli tam uvedený odkaz => naskoší dál okno s reklamou.
V řádku úplně nahoře v okně s tou reklamou uvidíte text s 30ti vteřinovým odpočtem :
Вы сможете перейти на следующую страницу нашего сайта через 21 секундPřeloženo :
Na následující stránku budete přesměrován po uplynutí 21 vteřinyA po uplynutí tohoto času se otevře nové okno, kde už uvidíte okénko, do něhož je třeba opsat vedle uvedený čtyřmístný kód, odklepnout entrem a nebo stisknout tlačítko "Potvrdit" pod okénkem a jste na finální stránce, kde už vidíte link například tohoto znění :
Ссылка для скачивания:h**p://ifolder.ru/download/44/?104159&tZm%2BZKK8%2FcZ5ld8kJqEcxA%3D%3DT.j.
Odkaz ke stahování:No a to níže je link na Ifolder, po jehož stisku vám konečně naskočí všem známý stahovací dialog,v němž si vyberete, kam to chcete uložit... :wink: Finito ! Hotovo ! ------------------------------------
PS :
A prosba na závěr :Pokud by se našel šťastlivec, kterýmu by download v nějaký rozumný rychlosti jel, měl by mou neskonalou vděčnost, pokud by byl ochotný stáhnout mi z Ifolderu jeden 45 MB archiv a reupnout mi ho na nějakej "stravitelnější" server...
Pokud by se někdo takový našel, ať mi napíše SZ (aby se z něj nestala zdejší "retranslační stanice pro Ifolder", protože by ho pak možná začali všichni bombardovat svými požadavky na reupload ...