pupket MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: V.A - Největší Česká diskotéka všech dob 5/3/2009, 15:56 | |
| Martin Hrdinka vybral to nejlepší a nejoblíbenější ze specifického žánru jakým dozajista je diskotéková hudba, tentokrát ryze československá. Kompilace vychází z jeho dlouhodobé zkušennosti diskžokeje. Na výběru dominují nejen hity osmdesátých let, které jsou notoricky známé i z tehdejšího vysílání jediného českého rádia stanice Hvězda. Navíc některé písně se na CD dostávají úplně poprvé, jiné zase ve verzích, které jsou na diskotékách nejžádanější.Největší Česká diskotéka všech dobCD 1:1. Hana Zagorová - Diskohrátky 2. Iveta Bartošová A Petr Sepéši - Knoflíky Lásky 3. Michal David - Discopříběh 4. Ladislav Štaidl - Miluji Tě 5. Karel Gott - Zuzi 6. Lucie Bílá - Neposlušné Tenisky 7. Vítězslav Vávra - Jak Svět Přichází O Básníky 8. Marcela Holanová - Ráno 9. Stanislav Hložek A Petr Kotvald - Sandokan 10. Jakoubek A Miloš Skalka - Někdo Nám Do Toho Vlez 11. Natural - Já Na To Mám 12. Jiří Korn - Miss Moskva 13. Juraj Kukura - Nech Brouka Žít 14. Petr Kotvald - Pražský Haus 15. Balet - Hej, Pane Diskžokej 16. Elán - Aj Keď Bez Peňazí 17. Žentour - Promilujem Celou Noc 18. Karel Zich - Není Všechno Paráda 19. František Ringo Čech - Perníková Chaloupka
CD 2:1. Helena Vondráčková - Sladké Mámení 2. Modus - Ty, Ja A Moj Brat 3. Josef Laufer - Pásek Mi Dej 4. Iveta Bartošová - Víš Lásko 5. Arnošt Pátek - Sny O Tygří Lady 6. Peter Nagy - Profesor Indigo 7. Turbo - Hráč 8. Vítězslav Vávra - Citronová Holka 9. Bacily - Zeď 10. Stanislav Hložek A Petr Kotvald - Holky Z Naší Školky 11. Olda Říha - Diskomóda 12. Miro Žbirka - Denisa 13. Oceán - Ráchel 14. Martha A Tena - A Desky Dál Stárnou 15. Václav Neckář - Mýdlový Princ 16. Marika Gombitová - Chlapci V Pasci 17. Michaela Linková - Bílý Měsíc 18. Hedi Janků - Když Se Načančám 19. Triky A Pověry - Italská Směs
- kód:
-
http://rapidshare.com/files/205619072/pupket.nej.disco.part1.rar http://rapidshare.com/files/205639113/pupket.nej.disco.part2.rar Kvalita 160kbps Velikost 154MB | |
|
Jadranko MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: V.A - Největší Česká diskotéka všech dob 5/3/2009, 19:06 | |
| | |
|
wulk MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: V.A - Největší Česká diskotéka všech dob 8/3/2009, 18:41 | |
| vybral to nejlepší?no nevím jestli se mu to teda povedlo ale přesto díky | |
|
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
| Předmět: Re: V.A - Největší Česká diskotéka všech dob 15/3/2009, 23:58 | |
| Děkuji a já si právě myslím, že se mu výběr povedl. Jsou tam výborné a né až tak často komerčně hrané písně. | |
|
sepl MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: V.A - Největší Česká diskotéka všech dob 6/4/2009, 23:13 | |
| | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: V.A - Největší Česká diskotéka všech dob | |
| |
|