pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Avalanche - Blue Train 18/3/2009, 11:50 | |
| Ahoj, sháním skladbu / Hi i'm looking for song
Avalanche - Blue Train (radio version + long train mix) http://www.discogs.com/Avalanche-Blue-Train/release/1086420
děkuji / Thanks _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
topol MODERATOR
Příspěvky : 3026 Místo : East EU - West Bohemia Emploi : retraité Loisirs : cagnarderie Registrace : 29. 06. 06
| Předmět: Re: Avalanche - Blue Train 20/3/2009, 15:29 | |
| | |
|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: Avalanche - Blue Train 20/3/2009, 15:52 | |
| díky za info, ale abych pravdu řekl, tak se mi nechce stahovat 200MB kvůli jedné skladbě ... asi napíšu arrtekovi ať mi ji pošle
díky _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 7210 Místo : ...MUSICLAND... Registrace : 26. 01. 08
| Předmět: Re: Avalanche - Blue Train 20/3/2009, 22:49 | |
| ..cav brácho..tak som ti to upol...asi si omezený dátami teda tu to máš...je to dobrá vec... http://rapidshare.com/files/211585578/Avalanche_-_Blue_train.mp3.html | |
|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: Avalanche - Blue Train 20/3/2009, 23:06 | |
| děkuji - omezenej nejsem tedy datama ale prostě se mi nechtělo zbytečně stahovat něco co nechci - já tuhle skladbu v instrumentální verzi objevil tenhle týden a zjistil jsem že je skvělá - ještě jednou díky moc _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Avalanche - Blue Train | |
| |
|