singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
Předmět: Re: dvd trafice - Cindy (Cinderella) - Bonnie Bianco + Pierre Cosso 26/5/2009, 13:48
...jaksi taksi nejde sehnat...((((
topol MODERATOR
Příspěvky : 3026 Místo : East EU - West Bohemia Emploi : retraité Loisirs : cagnarderie Registrace : 29. 06. 06
Předmět: Re: dvd trafice - Cindy (Cinderella) - Bonnie Bianco + Pierre Cosso 26/5/2009, 14:24
lucky napsal:
...jaksi taksi nejde sehnat...((((
Možná, že někde ano, ovšem vzhledem k tomu, že i jinde byla situace podobná jako v obchodech do kterých chodím já, tedy bylo dodáno velmi málo kusů (1-5), tomu příliš nevěřím. Já jsem si Cindy objednal den předem, a tak jí naštěstí mám.
P.S.: DVD od Europe Production jsou k sehnání i na poště. Možná, že na nějaké by ho ještě mohli mít.
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
Předmět: Re: dvd trafice - Cindy (Cinderella) - Bonnie Bianco + Pierre Cosso 26/5/2009, 15:47
v té trafice (Pha Holešovice) co jsem si ji kupoval tak byla poslední, bral jsem si ji z výlohy
singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
dragonrojo MEGA PŘISPĚVATEL
Předmět: Re: dvd trafice - Cindy (Cinderella) - Bonnie Bianco + Pierre Cosso 25/6/2009, 21:56
thank you
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
Předmět: Re: dvd trafice - Cindy (Cinderella) - Bonnie Bianco + Pierre Cosso 7/9/2009, 08:09
objevil jsem za výlohou v trafice dvd Cindy a zjistil jsem že v sobotu ji znovu "vydali"
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
Předmět: Re: dvd trafice - Cindy (Cinderella) - Bonnie Bianco + Pierre Cosso 8/9/2009, 17:23
Na Aukru ji jedna šikulka nabízí za 200 Kč, no nekup to !
Sponsored content
Předmět: Re: dvd trafice - Cindy (Cinderella) - Bonnie Bianco + Pierre Cosso
dvd trafice - Cindy (Cinderella) - Bonnie Bianco + Pierre Cosso