pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Prosím pomoc s PC 28/8/2009, 23:24 | |
| můžete mi někdo napsat co s tím mám dělat ? po večerní antivirové kontrole to u dcery našlo dost hlášek o "sajrajtu" a házela to do truhly no ale pak se jí začalo objevovat tohle a v cca 5 min. intervalech se jí PC vypíná ... (používáme free Avast + Spyware Terminator) díky za pomoc _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
| Předmět: Re: Prosím pomoc s PC 29/8/2009, 00:12 | |
| No zřejmě se jedná o toto: Tento problem je zpusoben napadenim virem Blaster. Presny popis chovani, zpusob reseni a dalsi informace naleznete na strance:
http://support.microsoft.cz/warning/win32blaster.asp
Soubor s opravou bezpecnostniho problemu naleznete zde:
http://download.microsoft.com/download/0/5/5/0556b4f9-1259-4750-9419-368b1b9117ec/WindowsXP-KB823980-x86-CSY.exe | |
|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: Prosím pomoc s PC 29/8/2009, 00:19 | |
| jj - díky moc, a ještě takový dotázek, jak je to s použitím toho exáče na "nelegálních" XP ? nedostanu se do toho problému že mi naskočí hláška o tom že si mám zlegalizovat XP ??? _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
| Předmět: Re: Prosím pomoc s PC 29/8/2009, 10:47 | |
| No to je možné, že se to stane.Při použití service packu ve kterem je i tato záplata (tušim SP2) tak se to stane, ale pak sou na to další cracky a dá se to řešit. | |
|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: Prosím pomoc s PC 29/8/2009, 13:01 | |
| já si ale myslím že na těch dceřinejch XP servis pack 2 je ... uvidím co to udělá - díky _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Prosím pomoc s PC | |
| |
|