| Prosim pomozte neznamy text | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
raduška dirigent
| Předmět: Prosim pomozte neznamy text 18/9/2009, 21:02 | |
| neviem kto by to mal spievat ale zda sa mi ze mozno Vaso patejdl....a text znie:len v kralovstve fantazie rodia sa vsetky piesne.....tajomstvo je prezradene....a nejak tak dalej...dakujem za akukolvek info | |
|
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 7210 Místo : ...MUSICLAND... Registrace : 26. 01. 08
| Předmět: Re: Prosim pomozte neznamy text 18/9/2009, 22:49 | |
| ..hm,text je taký známy..daj melodiu.. alebo ešte dake indície...lebo prešiel som vyberovku Vaša,odtial nič.. ..a nie je ten text:" Len v kráľovstve fantázie rodia sa veci milé..." ? | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: Prosim pomozte neznamy text 19/9/2009, 11:28 | |
| a nemohli by to být Eláni ? ... nějak mi je povědomé to spojení .....tajomstvo je prezradene ..... ale je to jen střelba od boku _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
raduška dirigent
| Předmět: Re: Prosim pomozte neznamy text 20/9/2009, 13:47 | |
| - gaboo napsal:
- ..hm,text je taký známy..daj melodiu.. alebo ešte dake indície...lebo prešiel som vyberovku Vaša,odtial nič.. ..a nie je ten text:" Len v kráľovstve fantázie rodia sa veci milé..." ?
no mohlo by to byt aj tak.....neviem ci to je elan....tu je melodiaunknown.wav - 0.68MB | |
|
| |
raduška dirigent
| Předmět: Re: Prosim pomozte neznamy text 20/9/2009, 21:28 | |
| este by som poprosila onejake informacie ze Vaso patejdl by mal mat pesnicku s nazvom Hračky......spieva sa tam ..zavri očka aj hracky už spia ja ti budem šepkat tichu piesen na dobru noc.......dakujem | |
|
| |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 7210 Místo : ...MUSICLAND... Registrace : 26. 01. 08
| Předmět: Re: Prosim pomozte neznamy text 20/9/2009, 22:38 | |
| ...Patejdl nahral s Dubasovou a Nagyom CD detom...nechce sa mi to počuvat ale ak chceš,mohlo by to tam byt ... dam ti to sem...??? | |
|
| |
terinka školák
| Předmět: Re: Prosim pomozte neznamy text 4/10/2012, 23:08 | |
| Ahojte, je to z čias, keď ešte chodila relácia Od Kuka do Kuka a Vašo Patejdl tam s detským zborom spieval pesničky, ktoré potom vyšli na kazete s názvom Paťa, Kuko, Vašo. Mala som ju, ale keď som sa vydala a odsťahovala, naši ju vyhodili ako prebytočnú (bez opýtania , sle ja ju isto raz niekde ešte objavím )... Text mám, len neviem ako sa presne volá. Tak ak budete chcieť text, napíšem sem | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Prosim pomozte neznamy text | |
| |
|
| |
| Prosim pomozte neznamy text | |
|