Největší hudební vopruz,aneb co se nedá vůbec poslouchat
3 posters
Autor
Zpráva
aLuGaRd ADMINISTRATOR
Předmět: Největší hudební vopruz,aneb co se nedá vůbec poslouchat 11/8/2010, 07:50
Tak po tom co jsem dnes ráno slyšel v autě v radiu,jsem prostě musel tohle téma založit
Při poslechu Pink a její starší skladby Dear Mr.president jsem málem radio vyrval z palubky a vyhodil z okna To je hrozný něco takovýho po ránu slyšet. Mám zkaženej celej den
A určitě nebudu sám,co má nějaké skladby tak "oblíbené",že by při jejich poslechu byl shopen páchat škody nejen na majetku
Tak se pochlubte i vy jaká muzika vás dokáže vytočit
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
Předmět: Re: Největší hudební vopruz,aneb co se nedá vůbec poslouchat 11/8/2010, 23:29
v současnosti vede reklama XXX lutz nebo jak se to jmenuje - to je taková DEBILITA že to bych byl schopnej vraždit, nebo alespoň se chovat jako ten maník na konci klipu
a ze skladeb ? můj dlouholetý favorit Whighfield a její Saturday Night
když zaslechnu dididadadá tak jdu do mdlob
určitě by se ještě pár věcí našlo, třeba Majkl Dejvid, zkusím zavzpomínat
singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
Předmět: Re: Největší hudební vopruz,aneb co se nedá vůbec poslouchat 12/8/2010, 21:11
... tak ALU,DNES SEM NEMEL čAS NA MYSLENí ALE NAPADá ME OKREM HEJNA KOMARÚ TAKOVý DEATH METAL NEBO JAK SE TO JMENUJE... BPM JE TAM SNAD 500 A SPEVAK VYDAVA ZVUKY JAKO VOžRALý PRASE ... A INAK SI POSLECHNU OD DYCHOVEK Až PO HOUSE... AKURAT BREUTáLNí TECHNO A OPERA MI MOC NEJDOU DO Mí BEDNY... ALE MYSLíM žE TAKOVýCH JAK Já JE VíCE...
Předmět: Re: Největší hudební vopruz,aneb co se nedá vůbec poslouchat 13/8/2010, 21:08
... ono je nekdy težké být konkrétny... aj mne sa niečo chvílu nepáči a po čase si to znovu rád vypočujem ...často sa znepáčia aj napr. nové hity ktoré rádiá dajú aj 20 x cez deň ... no ale aby som bol aj konkrétny , nepáči sa mi ,hm ale neviem nazov a interpreta ale vy budete vediet ,čo to je: nemecká vec z prvej poloviny 80.tych rokov ... spieva tam dieťa : Dá,dá , dá ...
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
Předmět: Re: Největší hudební vopruz,aneb co se nedá vůbec poslouchat 29/8/2010, 22:34
to myslíš překopávku Da Da Da (Trio) od Franka Zadnera ? https://www.youtube.com/watch?v=Z1xDeod5vME
jinak další kandidáti na vopruz Kris Kros - Jump https://www.youtube.com/watch?v=cN8WeadBW1o Elán - Ver mi https://www.youtube.com/watch?v=3gDctoK7Wto
mimochodem teď jsem 14 dní poslouchal rádio RCL a jedinej vopruz byl od Elánů a včera večer v hospodě Kris Kros a dnes na City .....Whigfield ....
singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
Předmět: Re: Největší hudební vopruz,aneb co se nedá vůbec poslouchat 30/8/2010, 20:23
... vec vkusu ... Ver mi je pekná skladba ... to skor od Elánu "Farby" je mierne vopruzová ...
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Předmět: Re: Největší hudební vopruz,aneb co se nedá vůbec poslouchat 31/8/2010, 21:56
ve Ver mi mi velmi vadí ten refrém - no prostě to že se tam opakuje často skoro to a samé ... ver mi, viem byt vierny ... ale jinak to neni uplně blbé, ale ta pasáž je děsná - tedy pro mě
Předmět: Re: Největší hudební vopruz,aneb co se nedá vůbec poslouchat 31/8/2010, 21:59
chápem..
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Předmět: Re: Největší hudební vopruz,aneb co se nedá vůbec poslouchat 26/10/2010, 23:18
kolega v práci momentálně nesnáší "českého tarkana" Láska v housce - zatímco mě se líbí a to tak že velmi, ale shodneme se na Yolandě be cool že je hrozná (ale to už jsme řešili jinde)
Sponsored content
Předmět: Re: Největší hudební vopruz,aneb co se nedá vůbec poslouchat
Největší hudební vopruz,aneb co se nedá vůbec poslouchat