*** M U S I C - C L U B ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

World Music Forum

PříjemGalleryLatest imagesRegistracePřihlášení

Sixth Dimension

Goto down 
AutorZpráva
Ansambla
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
Ansambla

Registrace : 01. 11. 09

Sixth Dimension Empty
PříspěvekPředmět: Sixth Dimension   Sixth Dimension Icon_minitime17/8/2010, 08:41

Sixth Dimension 2pyugisSixth Dimension 24awz1g

Sixth Dimension - Nikdy nevíš kdy... (CZ 2010) - Thrash Metal

Tohle cd dokazuje, že i v roce 2010 se dá hrát metal od srdce, v poctivém duchu undergroundu, bez veškerých módních vln, které odejdou stejně rychle, jako přišly. Nahrávka začíná trochu apokalyptickým intrem, kde týpek rozmašíruje několik lidí bouchačkou a hned navazuje úvodní song O.N.A. Oceňuji silné rify a dravost, prostě žádné sračičky, na dalších skladbách naopak vynikají metalové vyhrávky, které zaslouží pochvalu. Čtvrtý song Samba Tortila lehce vybočuje z kontextu akustickým začátkem a po rozjetí o to prohranějšími riffy, nejvíce mě pak zaujímá šestá songa Svědomí Smrti, která startuje melodickým sóličkem v rychlém tempu, uplně přitom vidím cirkle pit v kotli :-D. Nikdy jsem neměl v lásce písně delší než dvě minuty, ovšem když je co poslouchat a píseň zaujme, tak proč ne ? Celková koncepce je teda fajn. Cd si chlapíci vydali a nahráli sami, což je mi dosti sympatické. Hodně metalových maniaků přežraných zvukem kapel ze zámoří, které točí ve studiích za těžké prachy, bude mít sice plno řečí okolo zvuku, který není na metalové poměry nejsilnější stránkou, na vlastní nahrávku je však určitě čistý a slušný. Nejméně vyniká vokál, což vás donutí vzít si texty a číst mezi řádky, ovšem čekal jsem, vzhledem k tomu jak to v muzice sedí, že bude více co číst. Texty jsou jaksi kostrbaté a jejich myšlenky, kromě depresí a trestu smrti mi někdy úplně unikaj. Ovšem ta deprese,smrt a nasranost při pohledu z okna do díry severočeské hnědouhelné pánve tady nechybí. Taky to nejsou žádní začínající smradi, ale lidi co prošli už nemálo kapelama, o to víc je jejich muzika syrovější a přímá, zkrátka vědí co chtějí hrát a neberou si servítky.

01 Inthro
02 O.N.A.
03 6 TH
04 Samba Tortilla
05 Předtucha
06 Svědomí smrti
07 Jackyl and Hyde
08 Bestie
09 Terrorista
10 Smrt za smrt
11 Neurotic Machinery

MP3, CBR 320kbps, covers included rar, 99MB, bez hesla

HOTFILE.COM:
kód:
http://hotfile.com/dl/62634063/b012a89/six_dimension__nikdy_nevis.rar.html
CZSHARE.COM:
kód:
http://czshare.com/1402554/wdT6/six_dimension__nikdy_nevis.rar
MULTILOAD.CZ z MultiShare.cz; Hellshare.com; Share-rapid.com; Quickshare.cz a Uloz.to:
kód:
http://www.multiload.cz/stahnout/268248/six_dimension__nikdy_nevis-rar/
Návrat nahoru Goto down

Sixth Dimension
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» VA-Sixth Sense Chill Out ( Chillout, Lounge, Downtempo )
» Aerosmith - Music From Another Dimension! (2012)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
*** M U S I C - C L U B *** :: MP3 :: CZ + SK - ČESKÉ A SLOVENSKÉ-
Přejdi na: