| a great request | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
doot doot MEGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 419 Věk : 57 Místo : Oldham,UK Emploi : Actor and sportsman Loisirs : co to je? Registrace : 05. 03. 07
| Předmět: a great request 5/3/2007, 22:59 | |
| Stane se zázrak a objevím někoho kdo má tyhle věci? 12 DRUMERS DRUMMING - cokoliv THE WINDOWS SPEAKS- LP-Heartland nebo alespoň singly LISA LAGODA- singl Love Is A Crime nebo cokoliv MAX WERNER - Throw the Dice SAVAGE PROGRESS - LP - Celebration ICICLE WORKS LP - Blind nebo Pernament Damage MUDDYHEAD - Land and Sea The RAPHAELS MUSIC FOR PLEASURE - cokoliv MARKUS - best of D.I.A. - singl Passion Play
tak díky 80sáci a waveři,zkuste mi na starý kolena udělat radost.čau a díky.
Naposledy upravil dne 7/3/2007, 08:37, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: a great request 6/3/2007, 23:37 | |
| tak jsem ti ten tvůj seznam poptal ale zatím jsem objevil pouze tuhle kompilaci kde je maxi verze Passion Play, ale asi se ti nebude chtít stahovat celé album ....
Donna Summer-I Feel Love (Disconet Remix) Herbert Grönemeyer-Vollmond (Maxi) The Match-Boom Boom Boris (Instrumental) Front 242-Commando Mix von 1984 Die Gesunden-Der Weg zum Erfolg Hitlist-Into The Fire (Disconet Remix) Klaus Wunderlich-Popcorn,Apache,Corn Flakes Yello-Vicious Games (B.Blank-O & Wollschläger Mix) DIA-Passion Play (Maxi) Bernward Büker-Wilde Abenteuer (Maxi) Michael Cretu-Schwarze Engel (Maxi) Michy Reinke-Valerie Valerie (Maxi)
http://depositfiles.com/files/649461 | |
|
| |
Příspěvky : 419 Věk : 57 Místo : Oldham,UK Emploi : Actor and sportsman Loisirs : co to je? Registrace : 05. 03. 07
| Předmět: Re: a great request 7/3/2007, 11:37 | |
| Díky moc,už to táhnu celý..vypadá to že DIA byli němcí,viděl jsem je asi před 20 lety v musikladenu,asi,tak se těšim co z nich vyleze. | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: a great request 7/3/2007, 12:47 | |
| - doot doot napsal:
- Díky moc,už to táhnu celý..vypadá to že DIA byli němcí,viděl jsem je asi před 20 lety v musikladenu,asi,tak se těšim co z nich vyleze.
Á,že by další příznivec tehdejšího vysílání Musikladen ? | |
|
| |
| Předmět: Re: a great request 7/3/2007, 18:12 | |
| Si piš,nic jinýho nebylo ,jsem ze zápau čech takže jsem vyrostl na německym radiu(bayern3 a Rias2) a televizi(ARD,ZDF),takže Musikladnem to započlo(dost dlouho bez zvuku,nebyla naše společná komunictická anténa dost výkonná,takže třeba Kim Wilde jsem užil očima a výmyšlel si svůj refrén ke Cambodia,docela prča),pak sem sledoval Bananas,Ronnys pop Show,Extratour,Kanguru,P.I.T.Tak na to jak to bylo za komančů idiotský,tak tohle mělo určitý dobrodružný nádechy. | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: a great request 9/3/2007, 19:34 | |
| The Window speaks - Man of the world 4M49S 192 Kbit's 1987 http://www.2shared.com/file/1770340/4490a366/The_Window_speaks__-_Man_Of_The_World.html? | |
|
| |
| Předmět: Re: a great request 9/3/2007, 20:35 | |
| Pavelse...úplně skvělý...takhle schopný lidi by měli být v politice,kdes to sehnal?...tak už mám alespoň všechny singly WS,už jen ta třešínka - celej Heartland..a budu v nebi.Dííííííííky mooooooc. | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: a great request 9/3/2007, 20:57 | |
| je to z německa http://www.iphpbb.com/board/index.php?nxu=61719530nx49501&sid=c8c866984aa003533097590c83e95178 | |
|
| |
| Předmět: Re: a great request 9/3/2007, 21:10 | |
| No jasně,já se tam chtěl registrovat nedávno,ale moje němčina nestačila aby pochopil tu jejich Sichrheitfrage..jak vidím ty jsi to zvládl,poradíš prosím?... on mi zrovínka nějaký WS poslal MASSCHUBSER na NWO 3 days ago. | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: a great request 9/3/2007, 22:10 | |
| tedy to už jseš druhý, co já vím, komu se nepovedlo registrovat
už netuším co jsem pro to dělal, ale vzhledem k tomu že německy neumím tak to muselo být jednoduché
jak jsem teď tak zběžně koukal na přihlašovací proceduru tak jsem asi tu kontrolní otázku měl pochopitelnou | |
|
| |
| Předmět: Re: a great request 9/3/2007, 22:41 | |
| No jo tak to budu pokoušek........ale z jinýho soudku,zkusil jsem něco upnout,ale zasek jsem se,když jsem ten soubor chtěk zkopírovat sem,klikal jsem pravym na ten zelenej,otevřelo se mi vokýnko a tam bylo "kopírovat + něco", no ale kam jsem to zkopčil to nevim...navíc jsem pak omylem tu celou stránku zavřel...no peklo...co teĎ? | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: a great request 9/3/2007, 22:52 | |
| pokud to kopírovat pokračovalo popisem kopírovat adresu odkazu a potvrdils to tak tu adresu máš v paměti a stačí když klikneš pravým a dáš vložit (nebo CTRL plus klávesa V) a měl bys vykopírovat ten zelený link
- já bych tedy ale vždy po uploadu nejdříve kliknul na ten zelenej link - otevře se nové okno a tu adresu bych zkopíroval z horního adresního řádku | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: a great request 9/3/2007, 23:14 | |
| doot doot - podívej se do soukromé zprávy - pošlu ti nějaká data ohledně registrace u těch němců - zaregistroval jsem tě ! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: a great request | |
| |
|
| |
| a great request | |
|