*** M U S I C - C L U B ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

World Music Forum

PříjemGalleryLatest imagesRegistracePřihlášení

5 let existence fora

Goto down 
+2
gaboo
aLuGaRd
6 posters
AutorZpráva
aLuGaRd
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
aLuGaRd

Male Příspěvky : 6222
Gemini Věk : 58
Místo : EU
Registrace : 11. 04. 06

5 let existence fora  Empty
PříspěvekPředmět: 5 let existence fora    5 let existence fora  Icon_minitime10/4/2011, 14:36

11.4.2011 tomu bude přesně 5 let,co bylo založeno toto forum.

Chtěl bych touto cestou poděkovat zejména těm,co mi pomáhali v jeho začátcích ,jak přidáváním svých věcných příspěvků,tak i rad, jak forum dovédst k dokonalosti Laughing

Zejména mé velké poděkování za neocenitelný přínos patří - PIMPOVI a PAVELSEMU, AMBIENTOVI,BUCTOMOVI, SHANNOVOVI, ENDEROVI, TOPOLOVI, ILOVE80SMUSICOVI,EURODANCEFANOVI,RAINYMU, H.VLASTIMILOVI, RADKOVI, KRISTYNĚ, HALLYNĚ, KEYWESTOVI....
A s těch "novějších členů" - Marice, Gaboovi, Atypovi, ....

Ale všechny lidičky tu vyjmenovávat pochopitelně nemůžu,tak kdyby se někdo cítil dotčen,že tu není jeho nick,tak se předem omlouvám,má paměť už mi tolik neslouží scratch Very Happy

Děkuji tedy všem,co nějakým svým hodnotným příspěvkem toto forum pomohli obohat a tímto tak rozšířit Vaše sbírky s MP3,či videi.

Doufám,že forum MUSIC CLUB ještě nějaký ten čas bude na internetu a vítám tímto všechny další nově se registrující členy.

Díky aLuGaRd

Návrat nahoru Goto down
http://mcradio.sweb.cz/
gaboo
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
gaboo

Male Příspěvky : 7210
Místo : ...MUSICLAND...
Registrace : 26. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: 5 let existence fora    5 let existence fora  Icon_minitime10/4/2011, 16:52

5 rokov nie je vela ani málo,teda veľa zdravia a chuti do ďalšej 5-ky tebe Al a všetkým členom ... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
loncak
mistr hudby
mistr hudby
loncak

Registrace : 28. 08. 10

PříspěvekPředmět: 5 let existence fora   5 let existence fora  Icon_minitime10/4/2011, 21:23

Blahoželám !!!!!
Návrat nahoru Goto down
pavelse
HLAVNÍ MODERÁTOR
HLAVNÍ MODERÁTOR
pavelse

Male Příspěvky : 8241
Místo : závětrná strana továrního komína
Registrace : 04. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: 5 let existence fora    5 let existence fora  Icon_minitime10/4/2011, 22:48

Velké poděkování patří duchovnímu otci tohoto fóra Alugardovi a zakládajícím členům Music80sovi a Pepovi.
Nedá mi to a musím trochu zavzpomínat:
První léta byly nádherná, nadšení pro fórum bylo neutuchající, diskutujících bylo hodně, prostě bylo to GEIL (viď Heery). Vzpomínka na první sraz na Kačerově (2007- ke kterému nás dokopal Vlasta) a zcela neavizovaný příjezd DOOTa, sraz byl sice relativně malý ale začali jsme se poznávat. Další sraz vzali za své Brńáci Pimpo s Hallynou a to mělo grády – na Šelepce s následující diskotékou a s véélkou účastí. Poté jsme měli pro sebe celou restauraci v Hradci Králové, kde byla i kulturní vložka ss návštěvou Českého rozhlasu – díky Buctome. Následoval podzimní sraz v Brně, kde nás bylo stále dost, ale situace na fóru se pomalu změnila a komunikace vázla. Další rok na podzim (2009) se uskutečnil zatím poslední oficiální sraz (mezi sraz nepočítám akci co pořádal Buctom – jelikož to byla v podstatě jeho diskotéka), opět v Brně, kde byli v podstatě jen Brňáci.
Mezitím bohužel pár členů opustilo naše řady, ne že by snad zemřeli, ale změnili priority a na muziku, resp. na život na fóru nemají čas a hlavně chuť. Ovšem je tu i několik nových aktivních členů za které bych jmenoval hlavně ATYPa který má na svém kontě neuvěřitelných 19000 příspěvků !!! díky moc

No a zatím co jsem se tu tak vykecával, tak jsem „aploudoval“ několik výběrů co jsem dělal pro svou potřebu a nyní vám je nabízím zde
https://music80s.forumczech.com/t32933-memories-of-80s-selfmade-compilations#108649

Tak hodně zdraví do dalších let a doufám, že se ještě někdy, někde sejdeme
cheers

najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA
NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
Návrat nahoru Goto down
http://www.hitparady80s.estranky.cz/
atyp
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
atyp

Pisces Věk : 67
Registrace : 16. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: 5 let existence fora    5 let existence fora  Icon_minitime10/4/2011, 23:14

Tak aj ja sa chcem pripojit a zazelat vsetko naj tomuto skvelemu foru a hlavne zakladajucim clenom z ktorych tu este par ostalo .Dakujem pani za toto forum ,nieje takychto for vela ,kde si pridu na svoje aj ti skorej narodeni ,zelam vam vela super muziky ,este viac prispevkov a kopu novych clenov .
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: 5 let existence fora    5 let existence fora  Icon_minitime11/4/2011, 00:07

Jak to uteklo
Návrat nahoru Goto down
HEERY
MAXI PŘISPĚVATEL
MAXI PŘISPĚVATEL
HEERY

Male Příspěvky : 971
Capricorn Věk : 103
Místo : ori space
Emploi : V.I.P
Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori
Registrace : 07. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: 5 let existence fora    5 let existence fora  Icon_minitime13/4/2011, 00:56

uteklo to jako voda a jsem rád, že jsem měl možnost se účastnit...
Návrat nahoru Goto down
http://ori.ori
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: 5 let existence fora    5 let existence fora  Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

5 let existence fora
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
*** M U S I C - C L U B *** :: Pravidla - Srazy - Diskuze :: D I S K U Z E - a jiný pokec-
Přejdi na: