HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
| Předmět: HEERY - vlastní tvorba 25/3/2007, 03:23 | |
| Vlastní songy tvořím už od 1986 kdy jsem začínal s pomocí dvou kazeťáků a mikrofonu - potom s příchodem PC jsem ulétl na MODech a dále pomocí Cakewalk, sound forge, reason atd. Tahle píseň vznikla koncem 90. let podle skutečné události kdy jsem se po návratu z hospody opřel doma o umyvadlo - to prasklo a já se vlastní vahou napíchl na ten zbytek...Fakt nic moc a bejt doma sám tak tato píseň nevznikla...http://www.aluplus.cz/mix/umyvadlo.mp3 | |
|
Jezeten dirigent
| Předmět: Re: HEERY - vlastní tvorba 3/5/2007, 20:18 | |
| Ty voe, co to pouzivas za stranku? | |
|
doot doot MEGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 419 Věk : 57 Místo : Oldham,UK Emploi : Actor and sportsman Loisirs : co to je? Registrace : 05. 03. 07
| Předmět: Re: HEERY - vlastní tvorba 3/5/2007, 22:15 | |
| Sympatickej výkon,trochu rychlý na mě...docela ti závidim,že víš technicky jak na to................možná bych se nebál trochu víc trianglu...... | |
|
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
| Předmět: Re: HEERY - vlastní tvorba 12/5/2007, 01:56 | |
| No triangl nemám a nějak po něm netoužím , ale až to zdigitalizuju tak sem upnu něco z dema SKZ (Snížená Kvalita Zvuku). To jsem ještě neměl PC a používal dnes raritní "samplery" z 80 tejch let - casio SK5 a SK200 !!! Jó to byla doba. improved sample frequency (10.113 kHz) 1.62 seconds total sampling time - | |
|
ambient MODERATOR
| Předmět: Re: HEERY - vlastní tvorba 12/5/2007, 09:11 | |
| delas i neco ambientnejsiho nebo IDM ? a nebo jen v tomto industrialnim techno stylu?? jo a ten "vokal" je tam nejak nevyraznej.. ale jinak zajimave _________________ new beat - acid - house - techno (80s-90s)
| |
|
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: HEERY - vlastní tvorba 21/5/2007, 01:23 | |
| Ambient:HEERY je naprostej amaterskej diletant a rozhodně né hudebník - fakt bych v tom nehledal nějaké styly nebo tak něco. Prostě občas mě to chytne a něco nahraju. Až jsem upnu píseň z mého dema SKZ "my sme jen zlí sněhuláci" tak bude jasno.A potom možná další věci HC kapely "nezametená ulice" kdy jsem opravdu hobloval elektriku.... | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: HEERY - vlastní tvorba | |
| |
|