| vypraný mp3 přehrávač | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR

Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
 | Předmět: vypraný mp3 přehrávač 23/6/2011, 00:06 | |
| Ahoj, povedla se mi taková blbost, že jsem dal do pračky kalhoty i s mp3 přehrávačem iriver T60 a manželka v domnění že jsou kapsy prázdné, kalhoty vyprala a asi po 4 dnech, při žehlení, zjistila že kapsy prázdné nebyly. Přehrávač samozřejmě nehraje a já se ptám, máte někdo nápad, jak ho oživit ? Nikde jsem neobjevil šroubečky, nebo způsob jak se mu dostat na vnitřnosti a tak díky za nápady. Kupovat se mi nějaký nový moc nechce, protože tenhle je malý, šikovný a má vše co od něj požaduji. Díky moc  _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: vypraný mp3 přehrávač 23/6/2011, 00:47 | |
| oživit=opravit,ta chemikálie, kterou používáš na praní prádla tomu dala zahulit,doporučuji soustrast a pohřeb ve sběrném dvoře,jinak to můžeš zkusit rozlousknout,jako oříšek,ale na 99% ani po vyčištění to nebude chodit,tyhle hračky jsou dnes za pár šupů |
|
 | |
aLuGaRd ADMINISTRATOR

| Předmět: Re: vypraný mp3 přehrávač 23/6/2011, 13:33 | |
| Ja bych v tom videl jedno pozitivni plus a to,ze mas alespon jistotu,ze ti manzelka nesacuje kapsy,coz je dobre vedet :-) a jinak to klidne zahod a vyber si novy a jeste lepsi pristroj,ziva voda tomu nepomuze :-) | |
|
 | |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR

Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
 | Předmět: Re: vypraný mp3 přehrávač 23/6/2011, 14:10 | |
| no dobrá, ale tak mi poraďte nějaký malý mp3 (ne mp4) který má displej, mass storage a min. 4GB paměťi díky _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
 | |
YaKi MEGA PŘISPĚVATEL

| Předmět: Re: vypraný mp3 přehrávač 23/6/2011, 17:58 | |
| řekl bych, že nejhorší na tom bylo, že v momentě pobytu přehrávače v pračce, v něm byla baterka, takže se zkratovalo vše se vším  Jinak mi se povedlo totéž s předním panelem z autorádia - a ten po rozebrání a vysušení sloužil dobře několik dalších let. A navíc byl nějaký čas kráásně čistý a voňavý. Ale pravda - byla to značka Haitai a takovéto značky vydrží ledacos, co by značkový výrobek neustál | |
|
 | |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR

| Předmět: Re: vypraný mp3 přehrávač 23/6/2011, 22:02 | |
| no jasně že tam byla baterka :-( _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: vypraný mp3 přehrávač 23/6/2011, 22:43 | |
| ta baterka by mě vadila nejméně,prací prostředek jistě nadělal spoustu zkratů,ale jistě i zkrat na baterce samotné,čímž došlo k poklesu napětí,které již v obvodech za dalšími odpory žádnou škodu nenapáchá |
|
 | |
gaboo GIGA PŘISPĚVATEL

Příspěvky : 7210 Místo : ...MUSICLAND... Registrace : 26. 01. 08
 | Předmět: Re: vypraný mp3 přehrávač 23/6/2011, 23:20 | |
| vypraný v Perwole ... bílobílý ...  ... ale vážne Pavle ... taky bych to s ním zabalil ... korodace a skraty , nevěrím ,že si ho ješte užiješ ... | |
|
 | |
Jadranko MAXI PŘISPĚVATEL

| Předmět: Re: vypraný mp3 přehrávač 24/6/2011, 23:36 | |
| Tak mě se to stalo už třikrát, a mp3 přehrávač jsem dal na ústřední topení a nechal jsem ho tam 14 dní ale to byla zima a pořád jede, zkus ho dát na ně jaké teplé místo a hlavně do něj nedávej baterií až po delší době a možná se ještě probudí. | |
|
 | |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL

Příspěvky : 971 Věk : 102 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
 | Předmět: Re: vypraný mp3 přehrávač 5/7/2011, 21:01 | |
| Upřímnou soustrast Pavelse, ale máš vkus a pohřbeno jest něco co hrálo... Zásada je po takové akci zařízení nepouštět, rozebrat co je možné a nechat hodiny vyfoukat (nejlépe umístit k větráku PC) a pak doufat, že to naběhne. | |
|
 | |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR

| Předmět: Re: vypraný mp3 přehrávač 20/3/2012, 22:06 | |
| po dlouhodobém sušení vypraný přehrávač hraje v pohodě, jen to má tu vadu, že displej není čitelnej - je tam jen tmavej flek - a tak netuším kdo a nebo co hraje a nic jiného než přehrávání mp3 si nenavolím _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| |
 | |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR

| Předmět: Re: vypraný mp3 přehrávač 21/3/2012, 22:01 | |
| já jsem ani nedoufal, že bude hrát _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
 | |
Sponsored content
 | Předmět: Re: vypraný mp3 přehrávač  | |
| |
|
 | |
| vypraný mp3 přehrávač | |
|