World Music Forum |
|
| The Shadows | |
| | Autor | Zpráva |
---|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: The Shadows 21/9/2012, 11:16 | |
| Ahoj lidi, poprosil bych o dvě skladby od Shadows :
Atlantis a San Francisco
díky moc _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: The Shadows 21/9/2012, 20:26 | |
| http://www22.zippyshare.com/v/6778915/file.html http://www2.zippyshare.com/v/3099522/file.html levou zadní,co dál? |
| | | pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: The Shadows 22/9/2012, 20:49 | |
| Atlantis dobrý, díky moc ale San Francisco se mi nenačítá, ale třeba to půjde později _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: The Shadows 22/9/2012, 23:55 | |
| http://www2.zippyshare.com/v/3099522/file.html ,jede OK |
| Předmět: Re: The Shadows 23/9/2012, 20:56 | |
| a nejede a nejede :-( nechápu, ten první je bez problémů _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| Předmět: Re: The Shadows 23/9/2012, 21:02 | |
| no tak teď to asi po minutě naběhlo - dík _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: The Shadows 23/9/2012, 21:17 | |
| vidíš ten odkaz jsem dal Fri 21 Sep - 20:26 a tobě to jde až teď,nic jsem neměnil,chyba asi u tebe |
| Předmět: Re: The Shadows 23/9/2012, 21:19 | |
| asi ano, ale proč ten první link fungoval hned nechápu - také jsem nic neměnil _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: The Shadows 23/9/2012, 21:27 | |
| oba linky jsem upnul během pěti minut,oba jsem si pro kontrolu stáhnul,od začátku oba šli OK,koukni jestli nemáš nějaké smetí na céčku,nebo cookies,nevím |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: The Shadows | |
| |
| | | | The Shadows | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|