Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
Předmět: Agnetha vydává desku 13/3/2013, 18:33
nový song nezní špatně
následuje album http://kultura.idnes.cz/agnetha-ze-skupiny-abba-hlasi-comeback-dxp-/hudba.aspx?c=A130313_003101_hudba_jaz
singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
aLuGaRd ADMINISTRATOR
Předmět: Re: Agnetha vydává desku 23/3/2013, 07:01
Jéžíšmarjà, to je strašný. Ty woe Pavle, neříkej mi,že se ti tohle líbí A ten klip, miliardokrát ohraný stupidní téma o dvouch miláčcích Ta baba měla radši zůstat zalezlá dál v tom baráku co byla. Takhle mi akurat kazí vzpomínky na ABBU
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
Předmět: Re: Agnetha vydává desku 23/3/2013, 21:03
rozhodně mě to neuráží a je to příjemná pohodová skladba - klip jsem neřešil, ty stejně nesleduju a vzpomínky na ejbíbíej mi to neohrozí :-)
singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW