shannow MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: dotaz 19/5/2007, 11:33 | |
| neměl by čistě náhodou někdo tahle alba, prosím ? Kdysi byly u nás velice populární, ale nějak se mi pořád nedaří je sehnat ...
ROMAN GREY - "EDGE OF THE SHADOW"
WARNING - "WARNING" | |
|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: dotaz 19/5/2007, 18:05 | |
| - shannow napsal:
- neměl by čistě náhodou někdo tahle alba, prosím ? Kdysi byly u nás velice populární, ale nějak se mi pořád nedaří je sehnat ...
WARNING - "WARNING" od Warning jsem našel v Rusku album Electric Eyes (83) 01 - White Camels 02 - Dark Crystal 03 - Soldier Of The Light 04 - Journey To The Other Side 05 - They Are On Their Way Again 06 - The Spider 07 - Night Crossing 08 - Electric Eyes pokud bys chtěl dám link _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
shannow MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: dotaz 19/5/2007, 20:19 | |
| - pavelse napsal:
- shannow napsal:
- neměl by čistě náhodou někdo tahle alba, prosím ? Kdysi byly u nás velice populární, ale nějak se mi pořád nedaří je sehnat ...
WARNING - "WARNING" od Warning jsem našel v Rusku album Electric Eyes (83)
01 - White Camels 02 - Dark Crystal 03 - Soldier Of The Light 04 - Journey To The Other Side 05 - They Are On Their Way Again 06 - The Spider 07 - Night Crossing 08 - Electric Eyes
pokud bys chtěl dám link díky moc, Pavle, ale tohle album znám a už to není ono, hledám to předchozí album "Warning" | |
|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: dotaz 21/5/2007, 16:28 | |
| - shannow napsal:
- pavelse napsal:
- shannow napsal:
WARNING - "WARNING" od Warning jsem našel v Rusku album Electric Eyes (83)
díky moc, Pavle, ale tohle album znám a už to není ono, hledám to předchozí album "Warning" tak mi ten rusák poslal i album Warning https://music80s.forumczech.com/DISKOGRAFIE-ZAHRANIENI-INTERPRETI-f1/-p16814.htm#16814 _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|