| Z vinylu do MP3 jednoduše | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Z vinylu do MP3 jednoduše 22/6/2007, 07:35 | |
| Objevil jsem zajímavý článek jak nejjednodušeji ripnout vaše LP desky. Vyžaduje to sice menší investici,ale řešení je opravdu jednoduché. http://www.emag.cz/z-vinylu-do-mp3-jednoduse | |
|
| |
shannow MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Z vinylu do MP3 jednoduše 22/6/2007, 16:24 | |
| no já bych to na music moc nedoporučoval ... ten soft skoro nic neumí - no ale co taky čekat od freewaru ... ale abych to zas tak nehaněl, např . na záznam starých desek Spejbla a Hurvínka to může být docela dobrý | |
|
| |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
| |
| |
h.vlastimil MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Z vinylu do MP3 jednoduše 23/6/2007, 07:04 | |
| Od čeho jsou kabely 2x cinch-jack. Prdneš to do vstupu na zvukovce a přegrabuješ. Mimochodem tahle mašinka se mi moc líbí. | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: Z vinylu do MP3 jednoduše 23/6/2007, 10:20 | |
| - h.vlastimil napsal:
- Od čeho jsou kabely 2x cinch-jack. Prdneš to do vstupu na zvukovce a přegrabuješ. Mimochodem tahle mašinka se mi moc líbí.
No ne vždy,může tam nastat rušení,nebo bude potřeba ještě zesik | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| |
| |
Anonymní Anonymní
| |
| |
Anonymní Anonymní
| |
| |
h.vlastimil MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Z vinylu do MP3 jednoduše 16/8/2007, 22:25 | |
| - aLuGaRd napsal:
- h.vlastimil napsal:
- Od čeho jsou kabely 2x cinch-jack. Prdneš to do vstupu na zvukovce a přegrabuješ. Mimochodem tahle mašinka se mi moc líbí.
No ne vždy,může tam nastat rušení,nebo bude potřeba ještě zesik Rušení se řeší přizemněním a moje zvukovka přechroupe všechno.http://soundde.terratec.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=207 | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: Z vinylu do MP3 jednoduše 18/8/2007, 22:19 | |
| Takže další mašinka na ukládání LP i kazet do pcUSB gramofon pro přehrávání vinylů Jestliže jste zvyklí používat počítač jako zdroj hudby a připojujete k němu všechno audiopříslušenství, potom by vám neměl uniknout stylový USB gramofon. Nejenže dokáže přehrávat vinyly, ale dokonce je umí ukládat do audiosouborů ve formátu MP3. Jestliže tedy vlastníte desky s rychlostí 45, 33, nebo 78, lehce si je můžete zálohovat. Písničky lze archivovat nejen do MP3, ale i WAV a WMV. A nachází-li se vaše hudba na kazetách, můžete magnetofon připojit ke gramofonu a hudbu rovněž stočit do digitální podoby. K přístroji se dodává i software na vyčištění ruchů a praskotu. USB gramofon lze využít nejen ve Windows, ale i v MAC PC. Cena: cca 5 000 Kč (převzato z technet) Další info zde http://hw.cz/teorie-praxe/art2009-ittusb10-zcela-novy-usb-gramofon.html | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Z vinylu do MP3 jednoduše | |
| |
|
| |
| Z vinylu do MP3 jednoduše | |
|