| Asi nějaká chyba. | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Jadranko MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Asi nějaká chyba. 3/7/2021, 20:49 | |
| Ahoj - mám nějakou chybu - už od minulého roku se můžu normálně přihlásit ale nejde mě rolování na horu ani dolu - ono to tam ani není tak nevím co s tím je. Třeba mě někdo poradí a za radu děkuji | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: Asi nějaká chyba. 4/7/2021, 13:21 | |
| Bohužel asi neporadím, u mě to funguje normálně. Jen mě napadá použít jiný prohlížeč. _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
| Předmět: Re: Asi nějaká chyba. 7/7/2021, 19:41 | |
| Děkuji za radu, pomohlo to přihlásil jsem se na vivaldi, ale proč to nejde na mozile to je záhada. | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: Asi nějaká chyba. 7/7/2021, 21:13 | |
| jsem rád, že ti to pomohlo, ale je to divné, já už asi 15 let používám mozillu a vše je OK _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
| Předmět: Re: Asi nějaká chyba. 11/7/2021, 17:14 | |
| Taky používám mozilu a vivaldi jsem si nainstaloval jen na zkoušku a už jsem si ho nechal. A v té mozile bude asi nějaká chyba, ale zatím jsem na ní nepřišel. | |
|
| |
| Předmět: Re: Asi nějaká chyba. 13/7/2021, 20:06 | |
| Tak dnes jsem byl v nastavení v mozile a problém jsem vyřešil, jen jsem přepnul protokol HTTPS“ | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: Asi nějaká chyba. 14/7/2021, 19:52 | |
| _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Asi nějaká chyba. | |
| |
|
| |
| Asi nějaká chyba. | |
|