pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Dolly Buster !!! 24/7/2007, 10:31 | |
| Dolly Buster - Make Love (Make Not War) 1995 DanceHaus XviD 80MB (VHS-Rip) http://uploaded.to/?id=gobcsi pro citlivky, klídek není to žádné péčko ! _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: Dolly Buster !!! 24/7/2007, 13:58 | |
| | |
|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: Dolly Buster !!! 24/7/2007, 14:15 | |
| [quote="aLuGaRd"] - pavelse napsal:
A já bych řekl, že zpěv to taky asi zrovna moc nebude :excelent: _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
h.vlastimil MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Dolly Buster !!! 24/7/2007, 21:06 | |
| [quote="pavelse"] - aLuGaRd napsal:
- pavelse napsal:
A já bych řekl, že zpěv to taky asi zrovna moc nebude :excelent: Ty vado. Někde to mám na kazstě jako audio. Vyšlo to na Čágo belo šílenci, tuším číslo 4. Tohle video vidím poprvé. Tak se uvidí. :excelent: | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Dolly Buster !!! | |
| |
|