pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: OMD - Then You Turn Away 3/9/2007, 20:31 | |
| pro Kristýnu OMD - Then You Turn Awayhttp://www.zshare.net/audio/34573844d37ea3/ _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: OMD - Then You Turn Away 4/9/2007, 18:08 | |
| |
|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: OMD - Then You Turn Away 4/9/2007, 21:18 | |
| jéééé nemáš zač :kourovka: _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
Anonymní Anonymní
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: OMD - Then You Turn Away 4/9/2007, 22:29 | |
| NEEE, ale smajlík se mi líbí _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: OMD - Then You Turn Away 4/9/2007, 22:36 | |
| - pavelse napsal:
- NEEE, ale smajlík se mi líbí
však já vím.... ano,ten smajlík je opravdu bombastickej ! |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: OMD - Then You Turn Away | |
| |
|