buctom MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Prodej raritních CD 10/9/2007, 20:16 | |
| Zdar lidičky Prodávám různá cd hlavně raritky. např: INKER & HAMILTON - dancing into danger RARE! viz Aukro - buctom V případě zájmu mě kontaktujte...díky je to tedy hlavně pro vás hudební znalce a sběratele. | |
|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: Prodej raritních CD 10/9/2007, 20:52 | |
| kdyžtak koukám na tu tvoji nabídku, tak by mě sice zajímali I & H (mám je jako LP) ale cena je mimo rámec možností, tak moc je zase nemusím mít i když muzika je velmi dobrá .......... a vzpomínám si na to jak jsem asi před 10 lety viděl Bruce and Bongo v bazaru na Vltavský a 500,- se mi zdálo moc (na jeden hit) a pak jsem si drbal hlavu že jsem je nevzal ... _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
buctom MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Prodej raritních CD 11/9/2007, 22:19 | |
| - pavelse napsal:
- kdyžtak koukám na tu tvoji nabídku, tak by mě sice zajímali I & H (mám je jako LP) ale cena je mimo rámec možností, tak moc je zase nemusím mít i když muzika je velmi dobrá .......... a vzpomínám si na to jak jsem asi před 10 lety viděl Bruce and Bongo v bazaru na Vltavský a 500,- se mi zdálo moc (na jeden hit) a pak jsem si drbal hlavu že jsem je nevzal ...
Ahoj máš recht, je to dost - mrkni však na Ebay kde to jede. Už jsem tam taky něco prodal, ale přeci raději doma je doma Fakt je to o tom, kdo je za co ochoten zaplatit :-) Ano Ano já jsem taky před 15 lety měl možnost Silicon Dream - time machine a nevzal to.. a ted? jsem to koupil za ajajajaj | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Prodej raritních CD | |
| |
|