| A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? | |
|
+12doot doot radko libor-66 marek zlamal ilove80music pavelse pimpo slava666 rovinj ender aLuGaRd shannow 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 5/10/2007, 07:23 | |
| - shannow napsal:
- bo o víkendu toho moc nestihnu a pak viz výše ... další až zas budu něgdy marodit [/i]
že bys přijel neohlášen na sraz ? tak to byli Peter Kent & Luisa Fernandez - Solo Por Ti ! _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
shannow MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 5/10/2007, 22:56 | |
| - pavelse napsal:
- že bys přijel neohlášen na sraz ?
ne, to určitě nehrozí, s neschopenkou si nelajznu zmizet z baráku na nějak extra moc dlouho | |
|
| |
marek zlamal přispěvatel
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 7/10/2007, 11:17 | |
| Ten Fritz mě dostal, mám ho na stoleté kazetě v příšerné kvalitě, takže odpustím ten kiks ke konci písničky.Tu nahrávku mám od 7. třídy ZŠ a v podstatě od té doby se nikde nehrála. Sháním disko pecku taky z počátku 80-tých let, nevím jak se jmenuje, nevím kdo ji hraje, vím ale, že začíná houkáním sirény,výbuchem bomby a refrén něco jako fire and the water.Takže kdyby si někdo z Vás tatíků vzpomněl, dejte vědět.Dík M.Z. | |
|
| |
rovinj MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 7/10/2007, 16:22 | |
| Tak skusim prihodit este cosi, aj ked s malou dusickou, bo som si dodatocne uvedomil, ze som sa zrejme nabural do temy "shannow-a", ale bolo uz neskoro. Tymto sa ospravedlnujem a ak to hodne vadi prosim admina o presun prispevkov do inej temy. Tuto temu pozorne sledujem a tesim sa na kazdy novy prispevok od shannowa. Najviac ma dostala "Vivien Vee - Pick up" z roku 1981. Diky moc. Pappy´ Ion - 1001 Nights (Ali baba) (1979) - kód:
-
http://www.zshare.net/audio/406995188efa89/ Nick Straker Band - Leaving on the midnight train (1981) - kód:
-
http://www.zshare.net/audio/4069869929d201/ Le Angeli - Hello Mr. Businessman (1981) - kód:
-
http://www.zshare.net/audio/4069793213f36a/ Rocky Sharpe & The Replays - Shout! Shout! (Knock yourself out) (1981) - kód:
-
http://www.zshare.net/audio/40700351ca274f/ Schrott nach 8 - Zuppa romana (1983) - kód:
-
http://www.zshare.net/audio/407011295c96b4/ Daniel - Julie (1983) - kód:
-
http://www.zshare.net/audio/4069566993c5b4/ | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 7/10/2007, 17:59 | |
| - marek zlamal napsal:
Sháním disko pecku taky z počátku 80-tých let, nevím jak se jmenuje, nevím kdo ji hraje, vím ale, že začíná houkáním sirény,výbuchem bomby a refrén něco jako fire and the water.Takže kdyby si někdo z Vás tatíků vzpomněl, dejte vědět.Dík M.Z. ORS (Orlando Riva Sound) - Fire on the waterhttp://rapidshare.com/files/48891201/Orlando_Riva_Sound_-_Fire_On_The_Water.mp3.html _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
shannow MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 7/10/2007, 22:47 | |
| pro rovinj : ne, vůbec se nemusíš, omlouvat, nikam ses nenaboural, naopak ! Díky za každý další příspěvek a za pomoc s tím, aby tenhle topic (a s ním zapomenuté singly) nezemřel v zapomění a speciální díky za "Schrott nach 8", na tenhle song jsem už zas zapoměl pro změnu já ! NO A WO TOM TO JE, ŽE JO !! ještě jednou díky !! | |
|
| |
libor-66 MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 8/10/2007, 00:48 | |
| Škoda,že Le Angeli chybí trošku začátek bo to sháním dlouho jak cyp. Mám to sice už z emule 2x,ale jednu stejnou s useknutým začátkem, ta druhá je celá,ale zase horší zvuk Nešlo by to zkusit dát znovu a třeba i b stranu? | |
|
| |
rovinj MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 8/10/2007, 15:35 | |
| - libor-66 napsal:
- Škoda,že Le Angeli chybí trošku začátek bo to sháním dlouho jak cyp. Mám to sice už z emule 2x,ale jednu stejnou s useknutým začátkem, ta druhá je celá,ale zase horší zvuk Nešlo by to zkusit dát znovu a třeba i b stranu?
Skusal som si to prehrat, pokazde sa mi ozve na zaciatku jeden dost hlasny "praskot", alebo ako to mam nazvat a ihla preskoci vzdy na ten isty bod a zacne hrat vzdy od toho isteho miesta. Skusal som to uz aj precistit ale nic nepomaha. Tak Ti asi nepomozem. Lutujem. | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 8/10/2007, 23:24 | |
| Shannowe opšt boduješ, tedy ta Viola je opravdu bomba a Moses je very very good a Aut Aut také - díky _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
libor-66 MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 8/10/2007, 23:27 | |
| - rovinj napsal:
- libor-66 napsal:
- Škoda,že Le Angeli chybí trošku začátek bo to sháním dlouho jak cyp. Mám to sice už z emule 2x,ale jednu stejnou s useknutým začátkem, ta druhá je celá,ale zase horší zvuk Nešlo by to zkusit dát znovu a třeba i b stranu?
Skusal som si to prehrat, pokazde sa mi ozve na zaciatku jeden dost hlasny "praskot", alebo ako to mam nazvat a ihla preskoci vzdy na ten isty bod a zacne hrat vzdy od toho isteho miesta. Skusal som to uz aj precistit ale nic nepomaha. Tak Ti asi nepomozem. Lutujem. Co se dá dělat, alespoň díky za snahu. | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 8/10/2007, 23:29 | |
| to rovinj - tak Schrot mě nějak nezaujali, ale Julie je klasika a co teprve Pappyion ! to je SUPER song - díky _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
shannow MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 8/10/2007, 23:29 | |
| - pavelse napsal:
- Shannowe opšt boduješ, tedy ta Viola je opravdu bomba a Moses je very very good a Aut Aut také - díky
:thank you: no nejprve jsem chtěl založit nový topic s názvem " songy, které v Brně na sto procent nezazněly", ale paxem se na to vykašlal a dal to sem ... - jen by mě zajímalo, kolik že to mám vlastně bodů na druhou stranu ... nepřipadá vám, že už je tenhle topic nějak moc dlouhej ? Neměl bych ho zkrátit (tj vyházet to co už je tu dlouho) ? | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 8/10/2007, 23:33 | |
| - shannow napsal:
- pavelse napsal:
- Shannowe opšt boduješ, tedy ta Viola je opravdu bomba a Moses je very very good a Aut Aut také - díky
:thank you:
no nejprve jsem chtěl založit nový topic s názvem "songy, které v Brně na sto procent nezazněly", ale paxem se na to vykašlal a dal to sem ... - jen by mě zajímalo, kolik že to mám vlastně bodů
na druhou stranu ... nepřipadá vám, že už je tenhle topic nějak moc dlouhej ? Neměl bych ho zkrátit (tj vyházet to co už je tu dlouho) ? ty body nepotřebuješ a já bych nic nevyhazoval, ne každý má možnosti sem každý den chodit a byla by škoda o něco zajímavého přijít _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
radko GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2190 Místo : základna na Marsu Registrace : 01. 03. 07
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 9/10/2007, 07:08 | |
| děkuju, to je fajn, že člověk ještě může objevovat nové věci z 80s | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 9/10/2007, 23:21 | |
| Shannowe, opět díky za novou várku skladeb - děláš v tom sice trochu hokej ale muzika je výborná - jen se obávám že se v tom za chvíli ztratím, kdo si má pamatovat kterou písničku u kterého obrázku stahoval - původně jsem si myslel že přidáváš postupně, ale teď už tedy ne ....... :excelent: _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
shannow MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 9/10/2007, 23:25 | |
| | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 10/10/2007, 22:28 | |
| pro ostatní - ochutnejte Glena Spovea - fakt špica _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 19/10/2007, 23:56 | |
| tak ti zas musím pochválit tvůj výběr - kdo jiný že ... díky Rocky M je výbornej Elvin ? směs stylu Falca + EAV a produkce lidí od Fancyho - paráda _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
shannow MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 20/10/2007, 00:03 | |
| - pavelse napsal:
- tak ti zas musím pochválit tvůj výběr - kdo jiný že ... díky
Rocky M je výbornej Elvin ? směs stylu Falca + EAV a produkce lidí od Fancyho - paráda ó díky ! :thank you: ale singly už pomalu docházej a pár nejzajímavějších si schovávám na derniéru | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 20/10/2007, 00:11 | |
| nemáš zač - že by jsi se singlama končil ? to by byla škoda ... _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 20/10/2007, 00:19 | |
| - pavelse napsal:
- nemáš zač - že by jsi se singlama končil ? to by byla škoda ...
protože třeba Charlie makes the cook jsou skvělé - podobné Flirts _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 20/10/2007, 23:41 | |
| další dobrá věc je Paul Rein ... a samozřejmě request _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
doot doot MEGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 419 Věk : 57 Místo : Oldham,UK Emploi : Actor and sportsman Loisirs : co to je? Registrace : 05. 03. 07
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 21/10/2007, 10:26 | |
| Milý Šanouve,díky za Schrotty........naposlet sem to slišel v r.1983 na imperialistické stanici Rias 2 Berlin,dyš se to tam mihlo jako novinka.....dokonce sem kvůli tomu vyhrabal svojí vlastní Hitparádu,kde sem je objevil jako novinku na 15. fleku,pak vypadli (no fšak to bila taková srandaskladba)......ale beru brčko a sosam si to.......tak dík,přypravil si mi dojemnou chvilku. | |
|
| |
rovinj MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 21/10/2007, 14:24 | |
| Judy Cheeks - Mellow lovin´ (1978) - kód:
-
http://www.zshare.net/audio/4351704bc842be/ Juan Pardo - No me hables (1981) - kód:
-
http://www.zshare.net/audio/435150093ab0e6/ Peter Griffin - Inside out (1981) - kód:
-
http://www.zshare.net/audio/43410224bf4b3c/ Sabado Domingo - Manos arriba (1982) - kód:
-
http://www.zshare.net/audio/4351803c2ade44/ K.I.D - I wanna piece of the action (1982) - kód:
-
http://www.zshare.net/audio/4351592b297702/ Saragossa Band - Manana (1982) - kód:
-
http://www.zshare.net/audio/43518570d78a2c/ | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? 21/10/2007, 18:16 | |
| Griffin + Judy + K.I.D jsou :excelent: díky _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? | |
| |
|
| |
| A tuhle znáte /nebo dokonce pamatujete/ ? | |
|