| KEN LASZLO - MEGAMIX | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
| Předmět: KEN LASZLO - MEGAMIX 17/10/2007, 19:32 | |
| Sháním megamix od Ken Laszla, ten na sendspace je bohužel nefunkční. Moc díky !!! | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: KEN LASZLO - MEGAMIX 17/10/2007, 19:45 | |
| jj..........co kdybys taky přispěl nějakým albem - skladbou na tohle fórum ? stačí zkopírovaný linky odjinud - taky sem nedávám všechno svoje uploady ......... jak jsem tak koukal tak akorát dáváš požadavky a nic víc - co ty na to ? psal jsem to Markovi a tak to napíšu i tobě .... _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
| Předmět: Re: KEN LASZLO - MEGAMIX 17/10/2007, 19:51 | |
| 4etl jsem to, ale jsem na tom úplně stejně jako Marek, teprve se učím. Neboj, jsem snaživý žák, určitě něco co nejdřív pošlu, slibuji !!!! | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: KEN LASZLO - MEGAMIX 17/10/2007, 19:52 | |
| platí to a samý co jsem psal Markovi - v pohodě .... to zvládneš _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: KEN LASZLO - MEGAMIX 17/10/2007, 19:56 | |
| Moc ti dík. Určitě se budu snažit, ale učitel jako ty by se mi docela hodil ! | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: KEN LASZLO - MEGAMIX 17/10/2007, 20:01 | |
| a co ti není jasný ? _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: KEN LASZLO - MEGAMIX 17/10/2007, 20:17 | |
| megamix free style mix http://www.zshare.net/audio/4279185a0d0eaa/ _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: KEN LASZLO - MEGAMIX 17/10/2007, 20:31 | |
| Jak dostat nějaké skladby nebo alba sem na fórum. Doma toho mám spoustu, i nějaké raritky, určitě bych se s ostatními podělil. Teprve s počítačem pomalu začínám, sánout něco umím ale přidat ? | |
|
| |
buctom MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: KEN LASZLO - MEGAMIX 17/10/2007, 20:41 | |
| Zdar
dávej to např. do http://www.zshare.net/ | |
|
| |
topol MODERATOR
Příspěvky : 3026 Místo : East EU - West Bohemia Emploi : retraité Loisirs : cagnarderie Registrace : 29. 06. 06
| Předmět: Re: KEN LASZLO - MEGAMIX 17/10/2007, 20:57 | |
| Přidat sem něco je velmi jednoduché. Třeba pomocí http://uploaded.to , kde najedeš na stránku,zlikviduješ otravné okénko s reklamou,pak klikneš na procházet a vybereš skladbu v mp3 nebo soubor rar či zip,cos udělal pomocí archivačního programu ze složky-alba obsahující mp3,pak klikneš na upload it a čekáš až se to natáhne-uploaduje na server.Po skončení zazní zvukový signál(tedy pokud máš zapnuté reproduktory) a je to.Vyjede jeden link-odkaz ke stažení tvého souboru,který můžeš velmi snadno zkopírovat na toto fórum,nejl.pomocí klávesových zkratek Ctrl+C a Ctrl+V.Druhý odkaz je k editaci či smazání-ten je určen jen pro tebe.Nejjednodušší je mít otevřená dvě okna,v jednom toto fórum a v druhém třeba právě uploaded. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: KEN LASZLO - MEGAMIX | |
| |
|
| |
| KEN LASZLO - MEGAMIX | |
|