| B Movie - Nowhere Girl | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: B Movie - Nowhere Girl 4/11/2007, 00:01 | |
| | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: B Movie - Nowhere Girl 4/11/2007, 00:19 | |
| tak nevím kde je chyba - spustil jsem si to v IE i v Mozille a po načtení NEMÁM možnost uložit skladbu - co všechno k tomu potřebuju ? _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| |
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: B Movie - Nowhere Girl 4/11/2007, 13:46 | |
| tak v mozille mi to nejde ani po dvou minutách .... a v IE taky NE ... tak mám smůlu _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
Naposledy upravil dne 4/11/2007, 13:49, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| |
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: B Movie - Nowhere Girl 4/11/2007, 13:50 | |
| ani v IE mi to nejde ! _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: B Movie - Nowhere Girl 4/11/2007, 13:59 | |
| - pavelse napsal:
- ani v IE mi to nejde !
Je potřeba doinstalovat doplněk DivX Web Playeru, ten najdeš na tom odkazu, co jsem ti poslal v S.Z. | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: B Movie - Nowhere Girl 4/11/2007, 18:07 | |
| díky za SZ, ale odkaz se mi bohužel nenačte - no nic nechám toho, není to zase tak důležitý - zkusím to ještě zítra v práci _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: B Movie - Nowhere Girl 5/11/2007, 20:09 | |
| - pavelse napsal:
- díky za SZ, ale odkaz se mi bohužel nenačte - no nic nechám toho, není to zase tak důležitý - zkusím to ještě zítra v práci
Už to to jde ?? Kdyžtak ti to video upnu jinam | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: B Movie - Nowhere Girl 5/11/2007, 21:47 | |
| díky za optání, v práci nebyl čas a doma stále nic, zatím to neposílej jinam, ještě to zkusím - dík _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: B Movie - Nowhere Girl 5/11/2007, 21:52 | |
| | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: B Movie - Nowhere Girl 5/11/2007, 22:18 | |
| jj stáhnul - restartoval a .......................... situace stále stejná jak v Mozlle tak v IE (a pro jistotu jsem zkusil ještě Sly Fox a je to stejný) - prostě mám smůlu _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: B Movie - Nowhere Girl 5/11/2007, 22:20 | |
| - pavelse napsal:
- jj stáhnul - restartoval a .......................... situace stále stejná jak v Mozlle tak v IE (a pro jistotu jsem zkusil ještě Sly Fox a je to stejný) - prostě mám smůlu
Tak to je čudné Jedině, že bys měl nastavený nějaký blokování, jinak už nevim | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: B Movie - Nowhere Girl 5/11/2007, 22:23 | |
| je to možný, ale co naděláš - zkusil jsem to přímo na Stage6 a situace je stejná _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| |
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: B Movie - Nowhere Girl 6/11/2007, 08:09 | |
| stahování z linku není problém, jen to nestáhnu ze stage6 a votom to je díky moc _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: B Movie - Nowhere Girl 6/11/2007, 12:11 | |
| - pavelse napsal:
- stahování z linku není problém, jen to nestáhnu ze stage6 a votom to je díky moc
Asi jsem blbej,nebo co ( je toho všeho na mně poslední dobou moc) ale stále mi není jasný, jestli ti ty videa jdou tady aspoň přehrávat ?? :lis: | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: B Movie - Nowhere Girl 6/11/2007, 12:24 | |
| promiň za starost, třeba jsem se nevyjádřil zcela přesně přehrávání šlo vždycky, ale nedávalo mi to možnost Save as ani po stažení divx aplikace stahování z linku je OK - myslím tím edisk, rapid atp jak jsem psal u klipu Yazoo, tak už mi to jde, jen musím nechat přehrát klip (tady u tebe) až do konce prostě teď už je to všechno OK (alespoň tady v práci) díky moc za pomoc _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: B Movie - Nowhere Girl 6/11/2007, 12:28 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: B Movie - Nowhere Girl | |
| |
|
| |