| Spotřebiče v režimu stand-by kolik to stojí vás ? | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
aLuGaRd ADMINISTRATOR

| Předmět: Spotřebiče v režimu stand-by kolik to stojí vás ? 18/11/2007, 22:28 | |
| Celkem zajímavý článek při dnešních cenách elektřiny. Já tedy tu tabulku silně přesahuju, bohužel.
http://www.novinky.cz/ekonomika/spotrebice-v-rezimu-stand-by-stoji-rocne-az-1500-kc_127085_t1cds.html | |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: Spotřebiče v režimu stand-by kolik to stojí vás ? 19/11/2007, 00:33 | |
| JJ je to tak a největší sviňárna jsou tiskárky, páč některé nemají vůbec vypínač!!!!
Já jsme pořídíl ke sčotům prodlužovačku s vypínačem a krom modemu a routeru to všechno prostě "umře"
PS: ještě vyhodím fííídejo, jen co přehrkám videokazety :oh nou: |
|
 | |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL

Příspěvky : 971 Věk : 102 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
 | Předmět: Re: Spotřebiče v režimu stand-by kolik to stojí vás ? 19/11/2007, 01:36 | |
| čeho fídeo prosimtě ???? Jinak mě běží comp nonstop s CPU na 100 % (SETI) takže nějaké ledky ve sleepu fakt neřešim. | |
|
 | |
ilove80music MODERATOR

Příspěvky : 847 Věk : 56 Místo : Kofoland Registrace : 06. 04. 07
 | Předmět: Re: Spotřebiče v režimu stand-by kolik to stojí vás ? 19/11/2007, 03:24 | |
| :Dlidičky, co z toho že všechny domácí přístroje dám do sleep režimu a mý dětičkz - zlatíčka si nechaj svítit jak na Hradě (všude jsou úsporky). přemýšlím, že k vánocům letos nadělím každému z nich pod stromek každej od ČEZu ajá pak budu mít klidnej sleep a přístroje nebudu věčně restartovat. Dobrý nápad ne? | |
|
 | |
ilove80music MODERATOR

Příspěvky : 847 Věk : 56 Místo : Kofoland Registrace : 06. 04. 07
 | Předmět: Re: Spotřebiče v režimu stand-by kolik to stojí vás ? 19/11/2007, 03:26 | |
| - ilove80music napsal:
- :Dlidičky, co z toho že všechny domácí přístroje dám do sleep režimu a mý dětičky - zlatíčka si nechaj doma svítit jak na Hradě (všude máme úsporky), proto přemýšlím, že k vánocům letos nadělím každému z nich pod stromek složenku od ČEZu a já pak budu mít klidnej sleep a přístroje nebudu věčně restartovat. Dobrý nápad ne?
| |
|
 | |
Anonymní Anonymní

| Předmět: Re: Spotřebiče v režimu stand-by kolik to stojí vás ? 19/11/2007, 08:34 | |
| - HEERY napsal:
- Jinak mě běží comp nonstop s CPU na 100 %
TY SNAD LÁMEŠ HESLA, ŽE JEDEŠ NEUSTÁLE NA 100 % To je něco jinýho, že ti jede sčot pořád, to snad každýmu, ale proč státnímu molochu rvát do chřtánu to, co nemusím :ne: nechcu :ne: a nebudu :ne: |
|
 | |
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL

Příspěvky : 971 Věk : 102 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
 | Předmět: Re: Spotřebiče v režimu stand-by kolik to stojí vás ? 19/11/2007, 11:52 | |
| Ale na hesla víš co - počítám UFONY !!! http://www.boinc.cz/forum/viewforum.php?f=2&sid=44e3ac2f3ea58070401c711105a88616 Prostě to sežere tolik, že neřeším třísky okolo, ale rvát jim nic nechci  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Předmět: Re: Spotřebiče v režimu stand-by kolik to stojí vás ?  | |
| |
|
 | |
| Spotřebiče v režimu stand-by kolik to stojí vás ? | |
|