aLuGaRd ADMINISTRATOR

| Předmět: J. Levy/Rolling Stone - 500 nejlepších alb všech dob (kniha) 23/11/2007, 13:09 | |
| Legendární americký magazín Rolling Stone uspořádal unikátní knihu, která shrnuje pět set nejlepších alb různých žánrů od blues přes punk či novou vlnu hip hop podle hlasování předních kritiků, zpěváků a muzikantů. Dílo přináší jejich zevrubná hodnocení, řadu zajímavostí o natáčení, citáty z rozhovorů, spoustu fotografií, a slouží zároveň jako vyčerpávající a čtivý pohled na vývoj a dějiny rockové hudby. (váz., 224 str., 29x29 cm) Kniha vyšla u nás zhruba před týdnem.Vydalo nakladatelství BB art. Vřele doporučuji. Členům fora mohu knihu zajistit za cenu 750 kč. Myslím, že je to dobrý tip na Vánoční dárek pro opravdové hudební fajnšmekry. | |
|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR

Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
 | Předmět: Re: J. Levy/Rolling Stone - 500 nejlepších alb všech dob (kniha) 23/11/2007, 13:19 | |
| koukám že máš zajímavou cenu, ale já jsem si už napsal Ježíškovi o CD ... a stejně bych si ji nejdříve radši prohlédl _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
aLuGaRd ADMINISTRATOR

| Předmět: Re: J. Levy/Rolling Stone - 500 nejlepších alb všech dob (kniha) 23/11/2007, 13:26 | |
| - pavelse napsal:
- koukám že máš zajímavou cenu, ale já jsem si už napsal Ježíškovi o CD ... a stejně bych si ji nejdříve radši prohlédl
Prohlédnout si ji samozřejmně můžeš, třeba přímo na prodejně v Praze. Pokud bys ji chtěl,tak ti domluvim tu cenu, no problemo.  | |
|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR

Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
 | Předmět: Re: J. Levy/Rolling Stone - 500 nejlepších alb všech dob (kniha) 23/11/2007, 13:31 | |
| dneska jedu do Práglu a budu se motat i v Neoluxoru a tak se tam na ní podívám ... kdyžtak dám vědět, dík _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
Sponsored content
 | Předmět: Re: J. Levy/Rolling Stone - 500 nejlepších alb všech dob (kniha)  | |
| |
|