| DOTAZ | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
gremlins MEGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 468 Věk : 52 Místo : Ostrava Čs. Legií Registrace : 31. 05. 07
| Předmět: DOTAZ 1/12/2007, 23:28 | |
| Nevite nekdo jestli neexistuje nahodou nejaky odkaz kde mi pomuzou zjistit autora pisne kdyz jim poslu hudebni ukazku? Stupidni dotaz ze? | |
|
| |
YaKi MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: DOTAZ 2/12/2007, 17:14 | |
| Možná ani ne tak blbý dotaz - něco takového prý umí některé nové mobily Sony-Ericson z řady Walkman - je to nějaká funkce track-id nebo tak nějak - nemám čas to teď hledat, když tak mrkni na jejich stránky. Zřejmě to funguje na základě nějakého porovnávání vzorků, ale ani se mi nechce věřit, že by to fungovalo i na starší věci. Možná tak na nějaké omezené sbírce aktuálních hitů :-) ALe kdoví - člověk je občas zaskočen nějakou nečekanou novinkou....
A pokud to funguje na mobilech, mohlo by něco podobného fungovat i na netu - i když asi ne zrovna jako free služba. | |
|
| |
radko GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2196 Místo : základna na Marsu Registrace : 01. 03. 07
| Předmět: Re: DOTAZ 2/12/2007, 18:07 | |
| Prográmky na vyplňování tagů u mp3 třeba mohou doplňovat popisky k písničce z netu freedatabází, ale jako vždy zrovna tam tu vaší nemusí vůbec mít, a asi musí být ten vzorek písničky celý... | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: DOTAZ 2/12/2007, 19:44 | |
| To spíš uvidíš UFO, než , že bys na netu našel nějakou takovouhle službu. A už vůbec ne pro starší skladby. Strávil jsem kdysi hodně času hledáním nějaké netové databáze,ale bez úspěšně. Jedině přes ripovací programy,každý má svou databázi,ale to funguje pouze na celý alba. Jediný řešení skladbu nahrát na net, a pak dát odkaz na různý fora, kde se někdo povětšinou najde, kdo to identifikuje. | |
|
| |
| Předmět: Re: DOTAZ 3/12/2007, 21:02 | |
| TAK TO JSTE ME NEPOTESILY A ANI JA VAS NEPOTESIM,DAVAM VAM ZA 5. NE TED VAZNE,DIK ZA POMOC.ASPON JSEM TO ZKUSIL. JO A TO UFO BYCH CHTEL VIDET,JSEM DO TECHTO VECI ZAZRANY. CAUTE pozn.SMAJLIKA VAM NEPOSLU,Z MOBILU TO NEJDE. NEBO JDE?VYZKOUSIME. | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: DOTAZ 5/12/2007, 07:39 | |
| doplňování tagů umí poslední verze winampu - tedy dosadí interpreta a song (autor písně bývá dost často někdo jiný ) ale jak psal Radko, nemusí být v databázi _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
| Předmět: Re: DOTAZ 6/12/2007, 16:38 | |
| Ahoj PAVELSE s tim autorem mas pravdu to jsem teda vul.Ale urcite jste me vsichni pochopily. :opicka: | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: DOTAZ 6/12/2007, 20:08 | |
| to víš, že jsme tě pochopili _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: DOTAZ | |
| |
|
| |
| DOTAZ | |
|