| Brigitte Nielsen - Everybody tells a story CD | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Brigitte Nielsen - Everybody tells a story CD 27/12/2007, 23:15 | |
| Ahoj hledám album Brigette Nielsen - Everybody tells a story - díky _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
topol MODERATOR
Příspěvky : 3026 Místo : East EU - West Bohemia Emploi : retraité Loisirs : cagnarderie Registrace : 29. 06. 06
| Předmět: Re: Brigitte Nielsen - Everybody tells a story CD 28/12/2007, 16:32 | |
| Album Everybody Tells A Story mám ve své fonotéce jen jako LP. Pokud by byl zájem o rip z vinylu, tak ho po novém roce klidně udělám... | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: Brigitte Nielsen - Everybody tells a story CD 28/12/2007, 21:21 | |
| dík za nabídku, kdyžtak se ozvu - pokud se někde neobjeví _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
topol MODERATOR
Příspěvky : 3026 Místo : East EU - West Bohemia Emploi : retraité Loisirs : cagnarderie Registrace : 29. 06. 06
| Předmět: Re: Brigitte Nielsen - Everybody tells a story CD 7/5/2008, 16:39 | |
| Požadované album lze nalézt na tomto fóru zde. Jedná se o rip z CD (od přátel z Německa) ,nikoli z mé vinylové LP desky. | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: Brigitte Nielsen - Everybody tells a story CD 7/5/2008, 22:12 | |
| díky moc - super _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
buctom MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Brigitte Nielsen - Everybody tells a story CD 9/5/2008, 20:58 | |
| - pavelse napsal:
- díky moc - super
ahoj, jestli chceš vezmu ti ji na sraz na CD-R | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: Brigitte Nielsen - Everybody tells a story CD 11/5/2008, 22:38 | |
| Buctome, díky za nabídku - já to album v prosinci pro někoho sháněl, ale už jsem zapoměl pro koho no a takhle mi to určitě bude stačit - ale poslechnu to a kdyby se mi to náhodou móc líbilo (o čemž tak nějak pochybuju) tak se ozvu - dík _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: Brigitte Nielsen - Everybody tells a story CD 12/5/2008, 23:32 | |
| posluchat se to dá a není to uplně blbý, ale takhle mi to stačí - díky _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Brigitte Nielsen - Everybody tells a story CD | |
| |
|
| |
| Brigitte Nielsen - Everybody tells a story CD | |
|