Dokáže někdo rozlousknout typové označení tohoto Sharpu ? Sice bych se tak jako aLu přikláněl k označení GF - 1100, ale nikde jsem při zadávání tohoto typu nenašel žádný odkaz.
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
No jasně Alu Tenhle Nakamitchi jsem viděl v bazaru a měl to plexisklo naštípnuté a tak jsem si říkal, proč je to tak blbě vystouplé....
No já kdybych ten deck vyděl na živo, tak bych asi myslel,že ta plastová pixla tam ,že je to krmítko pro Kristýnina anduláka Ale asi to s tím fakt musí vypadat dost blbě,a i to řešení toho reversu, že to brací celou kazetu a ne jen hlavu, je taky asi zbytečně komplikovaný a asi bych tomu nedával velkou životnost
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
Anduláka bych tam zavřel a vždy na konci kazety by měl honičku A to řešení mě nepřijde komplikované. Kdyby bylo na mě tak bych točil deckem a kazeta by stála...
aLuGaRd ADMINISTRATOR
Kdyby bylo na mě tak bych točil deckem a kazeta by stála...
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
aLuGaRd ADMINISTRATOR
Hmm,tak jsem typoval,že by to mohlo vylézt i výš A doufám,že ten co ho tu sháněl,že ho taky koupil
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
No ono 5100,- není až zas tak málo, ale těžko soudit. Je to dost neskladné a záleží na stavu. Osobně bych asi za ty prachy radši koupil nějakou DATku...
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
Bezva Heery, kde ho mají, zajedu si pro něho ! :pilotek : :pilotek : :pilotek :
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Tohle je také velice pěkná Toshibka ikdyž 5983 je trošku větší, ale tahle je k mání na aukru...http://www.aukro.cz/item660445948_sberatelska_toshiba_rt_8740sw_system_1.html