| jedinecny koncert v Nemecku........BBB,Silent circle,Okay! | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Jarek přispěvatel
Příspěvky : 77 Věk : 53 Místo : Praha Emploi : jako pracovnik Registrace : 05. 12. 07
| Předmět: jedinecny koncert v Nemecku........BBB,Silent circle,Okay! 23/2/2008, 21:13 | |
| Ahoj....
Kdo ma zajem ......28.6.2008 se kona vystoupeni techto skupin BBB - Silent Circle - Okay! - Ottawan
ja jedu jako kazdej rok...stoji to za to!!!!
vstupne je smesne......
takze doufam ze se uvidime......jako v HK
dik a cau Jarek - posluchac | |
|
| |
Jarek přispěvatel
Příspěvky : 77 Věk : 53 Místo : Praha Emploi : jako pracovnik Registrace : 05. 12. 07
| Předmět: odkaz na tuto akci 23/2/2008, 21:14 | |
| http://www.kult-der-80er.de/event.html | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: jedinecny koncert v Nemecku........BBB,Silent circle,Okay! 23/2/2008, 21:49 | |
| zajímavá akce, ale nejedu ... jak tak koukám tak loni i 2004 byla lepší sestava ... alespoň pro mne
jo a 31,25 EUR a směšné ... no jak pro koho _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: jedinecny koncert v Nemecku........BBB,Silent circle,Okay! 24/2/2008, 07:57 | |
| - pavelse napsal:
jo a 31,25 EUR a směšné ... no jak pro koho Pavle pojedem, třeba nám to posluchač zacáluje, když je to tak směšný to vstupný Ale je fakt, že ta cena zase tak moc asi přehnaná neni, ale ještě k tomu cestovný, kapesný a nocležný a je to vejlet za všechny prachy | |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: jedinecny koncert v Nemecku........BBB,Silent circle,Okay! 24/2/2008, 09:38 | |
| já vím je to relativní a jak pro koho... za tisícovku momentálně dojíždím do práce, Camouflage v Livínově stáli 250,- ... a chystám se na japonské bubeníky YAMATO za 1.700,- ... ale stejně si myslím že to není směšný _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| |
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
| Předmět: Re: jedinecny koncert v Nemecku........BBB,Silent circle,Okay! 24/2/2008, 10:06 | |
| já tam sice nebyl, ale kamarád tvrdil že ano - bylo to někdy v říjnu/listopadu ... _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
Jarek přispěvatel
| Předmět: fakt....3xskupina :3= dobra cena 24/2/2008, 13:34 | |
| me stoji vic cestovne..nez vystoupeni
a i to setkani v HK mam drachssi jizdne....
jedeme 4 lidi z Prahy.... a dokonce minule 2007 tam byli i dva cesi ktere jsme potakli primo na miste....
pro me to je akce roku......takze to vidim v jinem svetle... stejne tak akce fora v HK...... akce roku
dik a cau | |
|
| |
Hallyna MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: jedinecny koncert v Nemecku........BBB,Silent circle,Okay! 24/2/2008, 13:59 | |
| posluchač: já trochu souhlasím s pavelse protože pokud jsi ženatej a máš rodinu a třeba hypotéku na barák tak rodinej rozpočet si to většinou nemuže dovolit. pokud jo tak se to musí ušetřit třeba jinde já jsem na tom podobně třeba na dovolenou jezdíme ob 1 rok protože jsem koupila barák a dávám ho do hromady. a ještě koncerty mě moc neberou protože mám ráda už kvalitně upravenou hudbu a co si budeme povídat občas jim to ujede a moje ouška by to nesnesla a celej zážitek je pak v tahu. tam jde jenom o tu atmosféru to je jediný pozitivní. :music: | |
|
| |
ender MAXI PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: jedinecny koncert v Nemecku........BBB,Silent circle,Okay! 24/2/2008, 19:07 | |
| hmmm, sestava je dobrá, ale taky nepojedu :xx: počkám si až budou vystupovat u NÁS v Litoměřicích, třeba na Zahradě Čech.... :kourovka: | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: jedinecny koncert v Nemecku........BBB,Silent circle,Okay! 24/2/2008, 19:08 | |
| | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: jedinecny koncert v Nemecku........BBB,Silent circle,Okay! 24/2/2008, 19:23 | |
| - ender napsal:
- hmmm, sestava je dobrá, ale taky nepojedu :xx: počkám si až budou vystupovat u NÁS v Litoměřicích, třeba na Zahradě Čech.... :kourovka:
To je daleko já si počkám na Floru Olomouc :kourovka: :kourovka: |
|
| |
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
| Předmět: Re: jedinecny koncert v Nemecku........BBB,Silent circle,Okay! 24/2/2008, 20:43 | |
| | |
|
| |
aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Re: jedinecny koncert v Nemecku........BBB,Silent circle,Okay! 24/2/2008, 20:55 | |
| | |
|
| |
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
| Předmět: Re: jedinecny koncert v Nemecku........BBB,Silent circle,Okay! 24/2/2008, 21:26 | |
| No, tak to aLu vidíš, nikdo není dokonalý ! Myslel jsem, že je to již minulost. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: jedinecny koncert v Nemecku........BBB,Silent circle,Okay! | |
| |
|
| |
| jedinecny koncert v Nemecku........BBB,Silent circle,Okay! | |
|