radko GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2190 Místo : základna na Marsu Registrace : 01. 03. 07
| Předmět: prosbička o radu (nejedná se o muziku a nic podobného) 6/3/2008, 07:55 | |
| chtěl jsem se zeptatjestli je neúspěch v lásce životní tragédie?
třeba se někdo někdy musel s něčím podobným vypořádat, poradí někdo? díky za jakoukoliv odpověď | |
|
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
| Předmět: Re: prosbička o radu (nejedná se o muziku a nic podobného) 6/3/2008, 08:39 | |
| Já sám se v těhle případech vždycky snažil držet pořekadla KDYŽ NĚCO KONČÍ, NĚCO HEZKÉHO ZASE ZAČÍNÁ[b]. Vím, že se mi to radí, zatím jsem relativně "šťastně ženatý", ale pár rozchodů už jsem taky zažil. Někdy se s tím člověk vyrovnává jen s vypětím všech sil, ale ono bohužel stejně nic jiného většinou nezbývá. Pokud mluvíš za sebe, DRŽÍM PALCE !!!! | |
|
Hallyna MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: prosbička o radu (nejedná se o muziku a nic podobného) 6/3/2008, 13:44 | |
| Ahoj Radko podle mě je plno lidiček na tom stejně jako ty ale podle mě na každýho někde někdo čeká ale musíš ho poznat a dávat pozor abys to nepromeškal a neupínat se k nadějím které jsou zbytečné . Prvně si člověk musí udělat pořádek u sebe v životě a probrat priority a pak začít hledat ale hledat tu duši a né jenom povrchní krásu | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: prosbička o radu (nejedná se o muziku a nic podobného) | |
| |
|