pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: CYNDI LAUPER - Live At Budokan 14/3/2008, 13:50 | |
| CYNDI LAUPER - Live At Budokan 1986FEATURES: * Change of Heart * I'll Kiss YouThe Goonies 'R' Good Enough * What's Going On * Iko Iko * Calm Inside The Storm * 911 * True Colors * Maybe He'll Know * She Bop * Time After Time * Money Changes * Everything * Girls Just Wanna Have FunTrue Colors (A Capella) 720*480 - avi - 1:12:04 - 679MB http://rapidshare.com/users/ELFN0B Pass : serkant41 thanks to original uploader _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
radko GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2190 Místo : základna na Marsu Registrace : 01. 03. 07
| Předmět: Re: CYNDI LAUPER - Live At Budokan 28/3/2008, 19:44 | |
| Ahoj Pavle, v Paříži byla více odvázaná, tady jí chyběl větší kontakt s publikem, ale zas to byla větší citovka, dobré navečír před spaním, true colors obě skvělé. | |
|
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: CYNDI LAUPER - Live At Budokan 28/3/2008, 22:20 | |
| Ahoj Radko, dík za postřeh - já jsem to ještě neviděl ... jen jsem to letmo prolétl abych zjistil kvalitu ... _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: CYNDI LAUPER - Live At Budokan | |
| |
|