| Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? 20/3/2008, 20:57 | |
| track.mp3 Sice to zde asi ještě nebylo a moc to ke slyšení není, ale pro odborníky by to měla býti lahůdka :dance: Jak tak koukám, zájem nebyl, není a už nebude :-(((
Naposledy upravil vanessa dne 26/3/2008, 15:43, celkově upraveno 1 krát |
|
| |
YaKi MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: Re: Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? 21/3/2008, 01:52 | |
| :jebeti?:
Teda ne že bych tuhle písničku znal a ani to není moc moje krevní skupina, ale není to náhodou Doro? | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? 21/3/2008, 09:49 | |
| - YaKi napsal:
- :jebeti?:
Teda ne že bych tuhle písničku znal a ani to není moc moje krevní skupina, ale není to náhodou Doro? Ne ne................. není???? :dance: Tak další pokus??? Slibuju velkou woříškovou čikuládu :y love: |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? 22/3/2008, 11:12 | |
| |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? 22/3/2008, 11:55 | |
| ještě mě napadá Lita Ford, ale ta tady nějaká alba měla ... _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? 22/3/2008, 12:17 | |
| Toto album je z roku 1989 a taky je její maličkost ........... |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? 25/3/2008, 23:47 | |
| 01 - Zed Yago - The Spell from Over Yonder.mp3 z alba Zed_Yago_-_1989_From_Over_Yonder
Jak tak koukám, zájem nebyl, není a už nebude :kaput: |
|
| |
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
| Předmět: Re: Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? 26/3/2008, 18:25 | |
| v životě jsem o ní neslyšel ... _________________ singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? 26/3/2008, 18:39 | |
| - pavelse napsal:
- v životě jsem o ní neslyšel ...
Zalistuj si na "jotubku" tam pár písniček je - třeba: https://www.youtube.com/watch?v=3GgC7439Y4k&feature=related :trance: |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? 26/3/2008, 21:13 | |
| Tak to se mě líbí dík Vaness. |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? 26/3/2008, 21:37 | |
| - Pavel napsal:
- Tak to se mě líbí dík Vaness.
No ti si myslím, že je to dobrej mjúzyk :dance: :dance: |
|
| |
effa MEGA PŘISPĚVATEL
| Předmět: ZED YAGO 28/3/2008, 13:24 | |
| | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? 31/3/2008, 22:52 | |
| |
|
| |
merhaut hudební znalec
| Předmět: Re: Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? 23/5/2008, 18:59 | |
| Zed Yago a Juttu Weinhold znají tisíce rockerů, metalistů už pár desítek let, jenom holt nechodí sem :-) Všechna alba ZY (+ Velvet Viper = další kapela Jutty) kolují na CD po pobočkách mého cdklubu. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? 25/5/2008, 22:01 | |
| - merhaut napsal:
- Zed Yago a Juttu Weinhold znají tisíce rockerů, metalistů už pár desítek let, jenom holt nechodí sem :-)
Všechna alba ZY (+ Velvet Viper = další kapela Jutty) kolují na CD po pobočkách mého cdklubu. Svatá pravda, ale zase tak tvrdá hudba to není a já ji možu :y love: |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? | |
| |
|
| |
| Zed Yago, tuhle krásně ujačenou Jezinku znáte??? | |
|