aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Poslechněte si zvuky, které z našeho života pomalu mizí 23/3/2008, 17:12 | |
| Pamatujete si, jaké zvuky vydával při intenzivní práci psací stroj? Jak píská stará konvice na vodu? Jak řinčely píchačky na vrátnici? Kliknutím na obrázek, si můžete tyto a jiné zvuky poslechnout | |
|
ilove80music MODERATOR
Příspěvky : 847 Věk : 57 Místo : Kofoland Registrace : 06. 04. 07
| Předmět: Re: Poslechněte si zvuky, které z našeho života pomalu mizí 23/3/2008, 17:45 | |
| No to víš, že si to pamatuju. Jako dělňase mně ty píchačky vždy deprimovali, kafe-konvici jsem ráno co ráno poslouchal doma a klapot stroje znám ze zkoušek, které jsme dělala a kupodivu i udělal. Díkas za nostalgickou vzpomínku. | |
|
topol MODERATOR
Příspěvky : 3026 Místo : East EU - West Bohemia Emploi : retraité Loisirs : cagnarderie Registrace : 29. 06. 06
| Předmět: Re: Poslechněte si zvuky, které z našeho života pomalu mizí 23/3/2008, 18:44 | |
| Mizející zvuky... Jak které a jak pro koho.
Mechanický budík mám pořád (věřím mu víc než radiobudíku),i psací stroj mám,a postarší gramofon Tesla se u mne nachází také... Trabantů u nás jezdí ještě dost,zvonek na dveřích některé obchody-zvlášť na menších městech-mají,a když naši hasiči projíždí kolem se svou starou Tatrou 148,nebo Avií,je to zvuk,jako že se spíš blíží pohroma,než záchrana.
Možná je můj názor ovlivněn tím,že bydlím v diluviální jeskyni a tento příspěvek tesám pazourkem ... | |
|
zase mistr hudby
| Předmět: Re: Poslechněte si zvuky, které z našeho života pomalu mizí 23/3/2008, 21:38 | |
| Díky za takovou pěknou vzpomínku.Fakt super ani si člověk neuvědomí co už všechno zmizelo. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Poslechněte si zvuky, které z našeho života pomalu mizí | |
| |
|