aLuGaRd ADMINISTRATOR
| Předmět: Marian Greksa a Demikat - Amerika, Afrika, paradajka,paprika 27/3/2008, 17:41 | |
| Tak tuhle věc jsem slyšel poprvé na vojně, tušim v roce 1986/7, bylo to nějak v létě,myslim, že nejspíš v neděli a opalovali jsme tenkrát na buzerplace, to si pamatuju naprosto přesně. Poslouchali jsem z nějaký kristalky, vysílání slovenskýho radia a tam tohle zaznělo. No je myslim jasný,že jsme celý večer pak řvali jen Amerika,Afrika - paradajka,paprika Od tý doby jsem tuhle skladbu neslyšel,ale refrén Amerika,Afrika - paradajka,paprika mi zněl v uších dost často. No a z ničeho nic jsem tuhle skladbu objevil a tak se tu s vámi o ni rád podělím Marian Greksa a Demikat - Amerika, Afrika, paradajka,paprikahttp://www.zshare.net/audio/9631962a7b141f/ :dance: | |
|
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
| Předmět: Re: Marian Greksa a Demikat - Amerika, Afrika, paradajka,paprika 27/3/2008, 18:04 | |
| Tak to jsme asi stejný ročník, i já tuhle skadbu slyšel na vojně. Moc díky za milou vzpomínku ! :trance: | |
|