*** M U S I C - C L U B ***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

World Music Forum

PříjemGalleryLatest imagesRegistracePřihlášení

zajímavosti,články,informace....

Goto down 
+6
topol
shannow
ilove80music
radko
HEERY
ambient
10 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Kristyna
Anonymní
Anonymous

zajímavosti,články,informace.... Empty
PříspěvekPředmět: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime11/8/2008, 14:43

Závislost na internetu může obrátit život vzhůru nohama.
Sedíte celé dny u počítače ? Dejte si pozor, aby se z koníčku nestala závislost.

V minulém století ještě neexistoval, dnes se bez něj pomalu neobejdeme. Řeč je o virtuálním světě, kyberprostoru, světě počítačových her a internetu. S propracovanějšími technologiemi stoupá i nebezpečí, že se nám v něm natolik zalíbí, že ztratíme kontakt s tím přirozeným.

Více zde - http://www.novinky.cz/clanek/146969-zavislost-na-internetu-muze-obratit-zivot-vzhuru-nohama.html
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime11/8/2008, 14:46

"Nejděsivější chlapecké kapely!" ?????

ano,tady bych souhlasila s číslem 3 a 5,to ostatní je naprosto v pořádku !
Návrat nahoru Goto down
ambient
MODERATOR
MODERATOR
ambient

Registrace : 15. 06. 06

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime11/8/2008, 20:12

tak nevim kterej prispevek byl desivejsi Smile

MAXI PŘISPĚVATEL
MAXI PŘISPĚVATEL
HEERY

Male Příspěvky : 971
Capricorn Věk : 103
Místo : ori space
Emploi : V.I.P
Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori
Registrace : 07. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime11/8/2008, 21:05

No ono otázkou je zda jsou i neděsivé chlapecké kapely...
Návrat nahoru Goto down
http://ori.ori
radko
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
radko

Místo : základna na Marsu
Registrace : 01. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime11/8/2008, 22:10

Sopot Festival 2008: Modern Talking, Samantha Fox, Sabrina, Sandra,Kim Wilde,Limahl.

23 nebo 24.8.2008 Přenos bude vysílat polská televize TVN .
Návrat nahoru Goto down
radko
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
radko

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime11/8/2008, 22:38

19.08. 23:15 - Ibiza report, SAT1 prej má být Sandra v tv (bezzáruky)
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime15/8/2008, 19:06

Zhruba asi tak před půl rokem jsem se tu (konkrétně na shoutboardu) zmińovala o nové show,která by měla někdy na podzim "zavítat" i k nám do České republiky,a již se tak stalo.
Televize Prima od 25.srpna rozjíždí nový soutěžní pořad "Nic než pravda/Moment of Truth" !
Více zde - http://www.femina.cz/zajimavosti/novy-soutezni-porad-tv-prima-nic-nez-pravda/6127/11

p.s.:
a jen pro Vaši představu, sem vkládám tohle video,které určitě stojí za zkouknutí...Cool

zde - http://n-joy.cz/video/chvile-pravdy-blondynka-loren-znicila-sve-manzelstvi/yow2xsbyyza0vn7j/
Návrat nahoru Goto down
radko
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
radko

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime15/8/2008, 20:03

Zrovna nedávno jsem viděl filmík Přežij, který byl o takových show a tam už soutěžící hráli Ruskou ruletu
Návrat nahoru Goto down
radko
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
radko

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime15/8/2008, 20:11

Britský zpěvák Cliff Richard
chce se svou nadcházející deskou trhnout světový rekord. Chtěl by být
prvním hudebníkem, jehož počiny by se staly naprostým trhákem v rozmezí
celého půlstoletí, v Richardově případě tedy od padesátých let až do
dnešní doby. Novinka
má vyjít letos, a to právě jako oslava padesátileté hudební kariéry.
Richard slavil úspěchy již v roce 1958 s hity "Move It" či "Travellin'
Light". O dekádu později skóroval s "Please Don't Tease", "I Love You" či "Summer Holiday" a na neméně úspěšná sedmdesátá a osmdesátá léta pak v letech devadesátých navázaly například skladby "Saviour's Day" a "Millennium Prayer". Na britských ostrovech patří Cliff k těm nejúspěšnějším interpretům. V
pořadníku popularity mu konkuruje jen Elvis Presley na prvním místě,
který se v místních žebříčcích držel přes dva a půl tisíce týdnů.
Ostatní slavná jména jako The Beatles, Queen, Madonna či Elton Johna
zůstávají daleko za ním.
Návrat nahoru Goto down
HEERY
MAXI PŘISPĚVATEL
MAXI PŘISPĚVATEL
HEERY

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime15/8/2008, 21:34

Kristl: Loren je super jak se tam objeví Expřítel a ona ztuhne a pomalu frázuje: "oh my god" Smile
Asi to bude pořad zábavný, ale je to TV SHOW a já tomu tak nějak vždy nevěřím....
Návrat nahoru Goto down
radko
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
radko

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime18/8/2008, 21:44

Nejslavnější pohádkové hity

díl1.

http://www.stream.cz/video/39/109066-nejslavnejsi-pohadkove-hity-dil-i
Návrat nahoru Goto down
radko
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
radko

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime18/8/2008, 21:45

Nejslavnější pohádkové hity

díl2.

http://www.stream.cz/video/39/109051-nejslavnejsi-pohadkove-hity-cast-ii
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime25/8/2008, 18:03

HEERY napsal:
Kristl: Loren je super jak se tam objeví Expřítel a ona ztuhne a pomalu frázuje: "oh my god" Smile
Asi to bude pořad zábavný, ale je to TV SHOW a já tomu tak nějak vždy nevěřím....

Hííry,
já bych tomu věřila...Wink
ale víš,on člověk,který se hlásí do podobné reality show(i když tady se spíš jedná o jakousi psychologickou soutěž neboli show)by měl dopředu počítat s tím,že na něho bude vyhrabána kdejaká špína,takže se pak tomu nesmí divit,že ?!
takže nějaký polygraf,který má pak vyhodnotit výsledky ? chacha jocolor

no jo,tak se na to dneska podíváme ...bude to pro nás pro diváky něco nového,prostě jiný formát "reality" show...sice poněkud drsnější,ale pro nás zcela neznámý... tak uvidíme Shocked
p.s.: už ted' se musím smát nad tím,co jsem si dnes přečetla na iprima...no který exot vymýšlí tak stupidní otázky ? santa
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime25/8/2008, 19:17

Děcka,
jen doufám,že jste včera nezapomněli na krásný romantický film Seznamte se,Joe Black,který vycházel a stále ještě vychází jako příloha v deníku Aha !
cheers
Návrat nahoru Goto down
ilove80music
MODERATOR
MODERATOR
ilove80music

Aquarius Věk : 57
Místo : Kofoland
Registrace : 06. 04. 07

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime25/8/2008, 19:34

Cool To si piš, že tento super filmek jsem si nenechal utýct, akorát teď čekám na novinovej comeback italskýho filmu Život je krásný. Wink
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime25/8/2008, 20:16

ilove80music napsal:
Cool To si piš, že tento super filmek jsem si nenechal utýct, akorát teď čekám na novinovej comeback italskýho filmu Život je krásný. Wink

ani já jsem si ho nenechala ujít,protože to je opravdu krásný film a navíc ještě s výborným hereckým obsazením...
tak přemýšlím,jestli si ho ještě dnes nepustím,protože mám velkou chut' na pořádnou romantiku...Embarassed Wink ale vzhledem k délce filmu to asi odložím až na zítra...Wink

film Život je krásný ? tenhle film jsem snad nikdy neviděla...Shocked
ale zato jsem se nedávno dívala na jiný italský film,konkrétně šlo o italskou komedii "Bonnie a Clyde po italsku" - s krásnou Ornellou Mutti a se skvělým Paoloem Villaggioem.....bomba ! santa
Návrat nahoru Goto down
shannow
MEGA PŘISPĚVATEL
MEGA PŘISPĚVATEL
shannow

Male Příspěvky : 300
Registrace : 19. 07. 06

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime25/8/2008, 22:00

jj, "Meet me Joe Black" je vynikající ... ale nezapomeňte, že ve čtvrtek vychází jako dvdbonus sice poněkud méně romantický, nicméně stejně (nebo ještě více) vynikající film PARFÉM - PŘÍBĚH VRAHA !!! Very Happy Cool
Návrat nahoru Goto down
HEERY
MAXI PŘISPĚVATEL
MAXI PŘISPĚVATEL
HEERY

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime25/8/2008, 22:31

Seznamte se, Joe Black je tak nějak dobrý film na to , že tam hraje Brad, ale nejlepší film se smrťákem je jednoznačně Dařbuján a Pandrhola. Myslim, že by Brad na Sováka neměl Smile
Návrat nahoru Goto down
topol
MODERATOR
MODERATOR
topol

Male Příspěvky : 3026
Místo : East EU - West Bohemia
Emploi : retraité
Loisirs : cagnarderie
Registrace : 29. 06. 06

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime26/8/2008, 13:30

Brad Pitt jako smrťák? No,nevím,radši si smrt představuji jinak. Má představa je spíš podobná staré severské mytologii.Krásná,nejlépe polonahá,Valkýrie vedoucí mě do Valhaly je rozhodně lepší než Brad v obleku.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime26/8/2008, 22:09

HEERY napsal:
Seznamte se, Joe Black je tak nějak dobrý film na to , že tam hraje Brad, ale nejlepší film se smrťákem je jednoznačně Dařbuján a Pandrhola. Myslim, že by Brad na Sováka neměl Smile

Ježíši Kriste,Híryeto ! Cool Viděl jsi vůbec někdy tenhle film ?? Protože jestli ne,tak se něj urychleně podívej,máš to jako domácí úkol !! Pak sám poznáš o čem tu mluvíme,a věř mi,že i tobě nějaká ta slzička ukápne,na to vem jed !! Wink (tedy pokud máš nějaké city Wink)
Návrat nahoru Goto down
HEERY
MAXI PŘISPĚVATEL
MAXI PŘISPĚVATEL
HEERY

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime27/8/2008, 12:22

Kristl:Ano city mám, protože jsem v družině brečel v kině Orlík na nějakém filmu o slonech kde jeden zrovna chcípnul.
Brad ale není moje parketa takže asi slzička neukápne.
Návrat nahoru Goto down
Jezeten
dirigent
dirigent
Jezeten

Registrace : 29. 04. 07

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime27/8/2008, 15:12

Hele Kristy, Joe Black není špatnej film, ale slzička mi teda neukápla. To lvice Elsa mě brala víc. A když už jsme u něčeho, co by mohlo dojmout, tak zkus třeba přelet přes Kukaččí hnízdo. Geniální Jack Nicholson (Pitt se s ním nemůže rovnat) a jeho hláška "Aspoň sem to zkusil."
Návrat nahoru Goto down
Jezeten
dirigent
dirigent
Jezeten

Registrace : 29. 04. 07

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime27/8/2008, 15:13

Hmm, hezky jsem zvojtil ten název co se týče velkých a malých písmen Mad
Návrat nahoru Goto down
radko
GIGA PŘISPĚVATEL
GIGA PŘISPĚVATEL
radko

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime29/8/2008, 18:21

adsl internet prej zryhlí od září

http://www.novinky.cz/clanek/148457-internet-adsl-od-zari-zlevni-a-az-ctyrnasobne-zrychli.html
Návrat nahoru Goto down
topol
MODERATOR
MODERATOR
topol

Male Příspěvky : 3026
Místo : East EU - West Bohemia
Emploi : retraité
Loisirs : cagnarderie
Registrace : 29. 06. 06

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime29/8/2008, 19:07

Tuto zprávu jsem již četl,ale je mi celkem houby platná. Jsme totiž připojen bezdrátově.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: zajímavosti,články,informace....   zajímavosti,články,informace.... Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

zajímavosti,články,informace....
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
*** M U S I C - C L U B *** :: Pravidla - Srazy - Diskuze :: D I S K U Z E - a jiný pokec-
Přejdi na: