Nechci do toho nikomu kecat,je to každýho věc,ale není to škoda ,do tohodle tématu tady dávat písničky ? Myslim, že by jim to lépe slušelo např v tématu "Co právě posloucháte" Myslim, že je to nevhodný řadit hudbu sem,ale to je jen můj názor,nikomu ho nevnucuju,prostě mám jen rád muziku
Nechci do toho nikomu kecat,je to každýho věc,ale není to škoda ,do tohodle tématu tady dávat písničky ? Myslim, že by jim to lépe slušelo např v tématu "Co právě posloucháte" Myslim, že je to nevhodný řadit hudbu sem,ale to je jen můj názor,nikomu ho nevnucuju,prostě mám jen rád muziku
....upřímně řečeno,tak já jsem původně toho Ládíka chtěla vložit do tématu "co právě posloucháte",ale vzhledem k tomu,že tam je automaticky spuštěna jakási zpěvačka September,kterou tam vložil pan administrátor Alugard,tak jsem usoudila,že Ládíkovi bude mnohem lépe zde,a tohle krásné srdíčko vyjadřuje symbol lásky a o té se v písničce také zpívá,takže tak.
aLuGaRd ADMINISTRATOR
....upřímně řečeno,tak já jsem původně toho Ládíka chtěla vložit do tématu "co právě posloucháte",ale vzhledem k tomu,že tam je automaticky spuštěna jakási zpěvačka September,kterou tam vložil pan administrátor Alugard,tak jsem usoudila,že Ládíkovi bude mnohem lépe zde,a tohle krásné srdíčko vyjadřuje symbol lásky a o té se v písničce také zpívá,takže tak.
O.K. p.s: September není jakási zpěvačka,ale má momentálně nejoblíbenější švédka,takže tak A o toho Křížka mi ani nešlo, toho nemusim,ten tu může klidně zůstat,měl jsem na mysli ty Frankie
topol MODERATOR
Příspěvky : 3026 Místo : East EU - West Bohemia Emploi : retraité Loisirs : cagnarderie Registrace : 29. 06. 06
Předmět: Trénink 3/9/2008, 18:52
Malý dozvuk Olympiády.Podívejte se jak trénují američtí vrcholoví sportovci.
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW