Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
Předmět: české cover verze 17/9/2014, 08:41
Ahoj lidi, chtěl bych sehnat tehdejší české/slovenské verze hitů hlavně z 80s a tak se ptám:
nemáte někdo k dispozici tyhle výběry Supraphonu? http://www.supraphonline.cz/vyhledavani/alba?q=CHECK%20THE%20CZECH zakoupení mám jako záložní variantu :-) jedná se mi hlavně o 80s a 70's a Abbu
dále sháním tyto čs verze - za lomítkem originál: Kamélie – Ženy / Boys Next Door - Jenny MARCELA KRÁLOVÁ "Magie lásky / O.Newton John - Magic (ost Xanadu) Pavel Liška - Stop ve jménu lásky / Supremes - Stop in The name of love Pavel Liška - Stoupám údolím výš / Omega - Gyangyohaju Lany Plavci - Jen tak dál / Opus - Life is Live Pavel Bartoň - Lásko má (Righteous Brothers - Unchained Melody) Yvetta Simonová - Santa Maria / Oliver Onions - Santa Maria
Miroslav Dudáček - Výtečný plán / Alphaville - Big In Japan Valerie Čižmárová - Belfast / Boney M - Belfast Arnoš Pátek - Julie / Robin Gibb - Juliet BLÍŽENCI - Mánie / M.Sembelo - Maniac Iveta Bartošová - Cesta je stále stejná / Kool and The Gang - Cherish Monika Stachová - zůstaň aspoň den / Nena - Rette mich Jana Kratochvílová - Tvou spásou já chci být / POLICE - Don't Stand So Close To Me Jitka Zelenková - To jsou má vítězství / Vangelis - Chariots of fire LÍDA NOPOVÁ - Pouhý přítel / IRENE CARA "Flashdance... What A Feeling" Martha & Tena Elefteriadu -A desky dál stárnou / BUCKS FIZZ - Making Your Mind Up Michaela Linková - Bílý měsíc / MIKE OLDFIELD - Moonlight Shadow Michal David - To se na očích pozná / PETER KENT - It's A Real Good Feeling Milan Křesina - Digi Loo Digi Lay / HERREY's - Diggy Loo - Diggy Ley Petr Kotvald - Taneční / NIK KERSHAW - The Riddle PETR REZEK - Moje díky patří vám / CHEAP TRICK "If You Want My Love" Petr Rezek - Rock kolem roku / J.GEILS BAND - Centerfold Petra Černocká - Mississippi / PUSSYCAT - Mississippi Petra Černocká - Vrať mi zpět svůj smích / Maywood - Give Me Back My Love Petra Janů - Ještě se mi směj / BERLIN - Take My Breath Away Petra Janů - Můj stálý šampión / QUEEN - "We Are The Champions Radek Tomášek - Zpíval jen rokenrol, nic víc / SMOKIE - Don't Play Your Rock'n'Roll To Me Stanislav Hložek - Strom lásky mý / ALAN PARSONS PROJECT - Don't Answer Me Stanislav Hložek - Taková je láska má / AIR SUPPLY - Making Love Out Of Nothing At All Stanislav Hložek & Petr Kotvald - Bantam / BERNIE PAUL - Oh No No STANISLAV HLOŽEK & PETR KOTVALD - Diana / PAUL ANKA "Diana" Stanislav Hložek & Petr Kotvald - Sen můj a Lízin = originál: F.R. DAVID - "Words Václav Neckář & Věra Špinarová - Nádhernej den / SHAKIN' STEVENS & B. TYLER - A Rockin' Good Way Valérie Čižmárová - Tak se pozná dáma / BACCARA - "Sorry, I'm A Lady" VĚRA ŠPINAROVÁ - Fernando / ABBA - Fernando Věra Špinarová - Kosmická láska / BLONDIE - Heart Of Glass Věra Špinarová - Táta Jan / Middle of the Road - Chirpy Chirpy Cheep Cheep Věra Špinarová - Ten, kdo nemiloval / J.TRAVOLTA & O.NEWTON-JOHN - You're The One That I Want Věra Špinarová - Valentino / CHAMPAGNE - Valentino VĚRA ŠPINAROVÁ - Volej, volej / MIDDLE OF THE ROAD "Soley Soley" Jezinky - Slunce života / Goombye dance band - Sun of Jamaica Jezinky + B.Ulrychová - V srdci lásku mám / Rubettes - Sugar baby love Eva Hurychová - Chybička se vloudí / Limahl - Neverending story Bezinky - Pár nápadů / O.Newton-John - Xanadu E.Hurychová - Nebuď sám / Teens - Give Me More J.Melen - Údolí vran / Kelly Family - David song !!! Viktor Sodoma - Tak to nejde / Scotch - Disco Band !!! Josef Laufer - Tak už jsem boty zul / Boney M - Daddy Cool Bezinky - Nic moc / Ricchi e poveri - Mama Maria Bezinky - Rychlokurs / Chilly - Secret Lies Helena Vondráčková a Jiří Korn - Zatímco déšť si v listí hrál / P.Zadora + J.Jacskon - When The Rain Begins To Fall Schelinger+Špinarová+Vondráčková+Černocká - Tak nehraj dál / ELO - Dont bring me down H. Zagorová - Žízeň / ABBA - SOS H.Zagorová - Mám plán / Spagna - Call me P.Kotvald - Zář vánoc / Wham - Last Christmas E.Hurychová - Hráli rokenrol / Arrows / Joan Jett - I Love Rock n roll F.R.Čech - Krásná Zuzů / Bisquit - Zoo Zoo Petra Černocká - Dám všechno co mám / T.Ronald / Ottawan - Help! Get me some Help Helena Vondrackova - Strejdo Schazis Nam Jak Sul / W.Houston - Saving All my Love For You Kardinálové Z. Merty - Tango / Snoopy - Tango B. Lišková - Je to konec marná sláva / Juice Newton - Queen Of Hearts ... známá verze od H.Zagorové - Spěchám Jana Robbová - Dals mi lásku / B.Tyler - It's A Heartache W.Matuška - Jen se hádej / / B.Tyler - It's A Heartache ... stejný text jako K.Gott Jiřina Urbanová - Ať život má svůj děj / Kim Wilde - Cambodia Simonová+Chladil - Ven / Showaddywaddy - When Jiří Korn - Jak se člověk mýlí / Abba - Money Money Money Zagorová+Vondráčková - Létací stroj (šlapej,šlapej) - Abba - Money Money Money N.Urbánková - Zvony / B.Henb/ Boney M - Sunny Jana Giergielová - S.O.S / Abba - S.O.S Pavla Forstová a Jiří Korn - To k vánocům patří / J.Lennon+Y.Ono - Happy Xmass (War is over) Kontrast - A znamení žádné / Foreigner - I Wnat to Know What Love Is Eva Pilarová - Mexico / LES HUMPHRIES SINGERS - Mexico JITKA MOLAVCOVÁ - Můj pošťák / JEANETTE - Porque te vas STANISLAV HLOŽEK - Moh jsem bejt tam, kde ty / BEE GEES - You win again Petra Janů - Na Buben Dát Vlastní Kůži / Survivor - The Eye Of The Tiger Hana Zagorová - Jestli se rozlobím, tak budu zlá / Oliver Onions - Dune Buggy Viktor Sodoma - Halabala rock n roll Linka Finková - CEGC (Radiorama -ABCD) Linda Finková & Pavel Noha - Neodcházej / BONNIE BIANCO & PIERRE COSSO - Stay
a pokud byste měl někdo nějaký zajímavý tip, tak sem s ním - nevíte jestli někdo předělal takové Depeche Mode? - nevíte jestli někdo předělal Born To Be Alive od Patricka Hernandeze?
díky Pavel
PS: barevné skladby už mám :-)
singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
Naposledy upravil pavelse dne 29/4/2016, 10:36, celkově upraveno 31 krát
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
Předmět: Re: české cover verze 20/9/2014, 21:40
díky
singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
Předmět: Re: české cover verze 24/9/2014, 13:00
díky moc, lepší něco než nic, třeba to seženu v lepší kvalitě :-) ještě jsem nahoru něco doplnil
Předmět: Re: české cover verze 25/9/2014, 07:31
díky moc
kincade MAXI PŘISPĚVATEL
Předmět: Re: české cover verze 27/9/2014, 10:40
Mimochodem , když zde hledáš české cover verze, Já sháním také jednu. Na konci 90.let vysílalo v Praze Oldies Radio Rokko. Nevím kdo to nazpíval, ale hráli tam českou verzi megamixu od Boney M Jediné co si pamatuju je to, že na skladbu Belfast se tam zpívalo Ten chlast . Bohužel se mi nedaří ani sehnat verzi toho megamixu. Začínala Rivers of Babylon, Daddy, Cool, Ma Baker, Rasputin , Got Go Home, Belfast. Byl bych rád kdyby se to objevilo, je to taková spíš rarita ale hezká. Nemáte to někdo a nebo neslyšel jste to někdo?
kincade MAXI PŘISPĚVATEL
Předmět: Re: české cover verze 27/9/2014, 10:52
Také sháním českou verzi, kterou nazpívala Miluška Voborníková
Příspěvky : 2196 Místo : základna na Marsu Registrace : 01. 03. 07
Předmět: Re: české cover verze 27/9/2014, 16:09
jen tipy: Heidy Janků - Dívčí internát / Joan Jett - Nag (už se to tu jednou probíralo, ale už je to vyšumělé téma)
Věra Špinarová a Karel Černoch - Všímej si (nevím kdo nazpíval původní originál, populární byla verze Kenny Rogers & Sheena Easton - We've Got Tonight)
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Předmět: Re: české cover verze 27/9/2014, 22:01
díky moc všem! speciálně Disco band je bomba - díky - díky
ad Boney M - neznám, nikdy jsem neslyšel, už to tady kdysi někdo poptával
ad HEIDI - přezpívala také Yazoo - Bad Connection - jako Nikdo není doma http://www13.zippyshare.com/v/92562064/file.html
pupket MAXI PŘISPĚVATEL
Předmět: Re: české cover verze 28/9/2014, 09:33
tu směs od boneyM jestli mě pamět neklame hrál Čejka band
kincade MAXI PŘISPĚVATEL
Předmět: Re: české cover verze 28/9/2014, 11:15
Bohužel ti to asi nebyli, myslím, že to snad nazpívali přímo moderátoři radio Rokko , bohužel hit se objevil jen v jeich vysílání a pak skončilo vysílání rokka .
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Předmět: Re: české cover verze 29/9/2014, 22:19
další poptávka :-) Josef Laufer - Tak už jsem boty zul / Boney M - Daddy Cool Bezinky - Nic moc / Ricchi e poveri - Mama Maria Bezinky - Rychlokurs / Chilly - Secret Lies Helena Vondráčková a Jiří Korn - Zatímco déšť si v listí hrál / P.Zadora + J.Jacskon - When The Rain Begins To Fall Schelinge+Špinarová+Vondráčková+Černocká - Tak nehraj dál / ELO - Dont bring me down H. Zagorová - Žízeň / ABBA - SOS H.Zagorová - Mám plán / Spagna - Call me P.Kotvald - Zář vánoc / Wham - Last Christmas E.Hurychová - Hráli rokenrol / Arrows / Joan Jett - I Love Rock n roll F.R.Čech - Krásná Zuzů / Bisquit - Zoo Zoo díky moc
pupket MAXI PŘISPĚVATEL
Předmět: Re: české cover verze 30/9/2014, 18:20
ty teda jedeš tak jdem na to Bezinky - Nic moc / Ricchi e poveri - Mama Maria
E.Hurychová - Hráli rokenrol / Arrows / Joan Jett - I Love Rock n roll
kód:
http://uloz.to/xkzp17Zv/hrali-rokenrol-mp3
Naposledy upravil pupket dne 30/9/2014, 18:33, celkově upraveno 1 krát
pupket MAXI PŘISPĚVATEL
Předmět: Re: české cover verze 30/9/2014, 18:25
Josef Laufer - Tak už jsem boty zul / Boney M - Daddy Cool nema ale
nebo ale to ty asisi nerad http://www.supraphonline.cz/album/1294-josef-laufer-74-vyber-z-puv-lp-bonusy?trackId=18707#track-18707
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Předmět: Re: české cover verze 30/9/2014, 22:20
Díky moc Pupkete! Nedávno jsme seděli, kecali, popíjeli a bavili se o muzice a přišla řeč i na české "překopávky" s ujetými texty (např. Žena točí globusem) a já si vzpomněl i na "Brácha umí umí umí" (Brother Louie) ale nevěděl jsem kdo to zpíval, od Eurodancefana jsem se dozvěděl že to je od Dua Filigrán, no a od toho byl už jen kousek ke hledání dalších skladeb. A tak teď prohledávám supraphonline, discogs atp. a dohledávám další překopávky. O takovém Laufrovi/Boney M jsem neměl tušení, stejně tak Stachová/Nena, Bezinky /Chilly ... Chtěl bych si časem udělat cd s těmito písničkami a tak bych ještě nějaký čas dohledával a poptával, no a když nebude zbytí, tak si to koupím - pokud bude kde. Ještě jednou díky Tobě, Kincadovi i ostatním. Pavel
ilove80music likes this post
kincade MAXI PŘISPĚVATEL
Předmět: Re: české cover verze 30/9/2014, 22:29
K Tak nehraj dál https://www.youtube.com/watch?v=Yo44VN87TXc to spíš pro pobavení