U mne je to momentálně T SEVEN se skladbou PASSION. Možná je to tím, že mezi mé nejoblíbenější skladby patří právě původní verze Passion od The FLIRTS. Nemám příliš rád předělávaný verze starších hitů, ale tahle se mi zdá celkem zdařilá,docela dobře našlápnutá a myslim, že původní verzi nekazí. Jen si ji nesmím pouštět v autě za jízdy, bo mne to jaksi nutí trošku více polechtat plynový pedál,což na namrzlých silnicích není zrovna ideální
no posuďte sami...
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
U mě teď docela často jede Kim Lukas - To Be You, je to sice už malinko starší, snad z roku 2000, ale dá se to poslouchat. Mimochodem, ani ona není zrovna k zahození !
Právě, že tohle vůbec není o vkusu. Se ti nikdy nestalo, že jsi slyšela někde, třeba v radiu nějakou skladbu a pak ti to znělo v hlavě celý den ? A čím ta skladba byla blbější, tak tím víc se ti to v hlavě připomíná ?
h.vlastimil MAXI PŘISPĚVATEL
Právě, že tohle vůbec není o vkusu. Se ti nikdy nestalo, že jsi slyšela někde, třeba v radiu nějakou skladbu a pak ti to znělo v hlavě celý den ? A čím ta skladba byla blbější, tak tím víc se ti to v hlavě připomíná ?
Plně souhlasím. Čím větší pitomost tím líp se pamatuje.
Já momentálně ulítávám na 80 's a tam toho je požehnaně, takže na- mátkou: Swiss boy, Saragossa Band, italo boot mix a momentálně na instrumentálních verzích (B- verzích) Sandry, Bad Boys Blue, Modern Talking, apod. jinak v mp4 nosím přes 1GB báječný 80's muziky international mix.
aLuGaRd ADMINISTRATOR
není to zrovna skladba, ale koncert Cyndi Lauper z Paříže (87) - čumím na to každý den (asi týden) a je to paráda, to co předvádí třeba v Money Changes everything se jen tak nevidí a neslyší - takhle "ječet" jsem už dlouho nikoho neslyšel - v té době byla prostě ve skvělé formě ! :y love:
singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
aLuGaRd ADMINISTRATOR
no jéžiš, v té době špička, ale holka stárne a poslední věci nic moc, album At last mě tedy moc neoslovilo ...
singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07