no jéžiš, v té době špička, ale holka stárne a poslední věci nic moc, album At last mě tedy moc neoslovilo ...
At Last mě taky moc nevzalo,ale hned následujíci The Body Acoustic s úžasnýma překopávkama vlastního repertoáru a hlavně DVD na Dual Discu mě k ní zas koplo zpátky.Ale na DVD At Last je skvělá
keywest GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2481 Věk : 93 Místo : Ani blízko, ani daleko ! Registrace : 29. 09. 07
Nějak nám to tu usnulo. To nikdo na ničem neulítáváte ? Myslím, co se týče muziky Tak sem po třech měsících přidám tento můj další úlet :lis: Sám se tomu divím...
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
Předmět: September - Cry For You 6/8/2008, 00:00
Tak dneska poslouchám už asi opravdu po stý * September - Cry For You Nejdřív jsem to poslouchal asi padesátkrát dneska v autě při cestě do Raichu a zpět a teď ještě doma, to je děs
Poslechnout, stáhnout a zkouknout video je možné zde:
jojo September je fakt skvělá a kromě toho poslouchám skládanku hitíku 06 až 80's. Co jinýho může člověk poslouchat v noci v práci, aby neusnul.
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07