Tak mne napadlo malé oživení fora.Zkusíme jak rychle dokážeme uhodnout buď název interpreta,či název skladby,případně obojí. Hodím sem vždy nějaké video,a můžeme sledovat,kdo to 1. a za jak dlouho uhodne.Ten kdo to vědět nebude,může si alespoň v klidu video přehrát a zkusit to u dalšího videa.
Takže tady je 1. hádanka,myslím,že je to pro začátek velmi,velmi jednoduché
A pozor, hádámeNÁZEV SKLADBY
Naposledy upravil Alugard dne 22/12/2006, 07:15, celkově upraveno 3 krát
aLuGaRd ADMINISTRATOR
6 - ??? Sheila je jedna a v kapele jsou 4 7 - modré umyvadlo - mimochodem skvělá skladba 8 - INXS - Devil Inside - škada Michaela 9, - Van Halen - Jump byla v hitparádě v r.1984 10, - Jimmy Somerville
aLuGaRd ADMINISTRATOR
6 - ??? Sheila je jedna a v kapele jsou 4 7 - modré umyvadlo - mimochodem skvělá skladba 8 - INXS - Devil Inside - škada Michaela 9, - Van Halen - Jump byla v hitparádě v r.1984 10, - Jimmy Somerville
Všechno super,až na tu hadanku č. 6 SHE SHEILA je název skladby,tudíž písnička nemůže mít žádné členy Jinak to hraje skupina The Producers ,psal jsem,že je to malý chyták Ale jinak jsi všechno uhádl na jedničku :thank you:
pavelse HLAVNÍ MODERÁTOR
Příspěvky : 8241 Místo : závětrná strana továrního komína Registrace : 04. 08. 06
to že jde o název skladby jsem poznal z úvodních titulků, jen jsem netušil jestli zpívaj pořád o jedné té a samé ženské .... ale jinak je škoda, že se nikdo nepřipojil ...
aLuGaRd ADMINISTRATOR
to že jde o název skladby jsem poznal z úvodních titulků, jen jsem netušil jestli zpívaj pořád o jedné té a samé ženské .... ale jinak je škoda, že se nikdo nepřipojil ...
Taky mně mrzí,že se nikdo další nezapojil,no co naděláme,takhle je to tady se vším
aLuGaRd ADMINISTRATOR