tedy tohle nemá chybu !!! skvělá věc, nikdy jsem to neviděl, ale dostalo mě to - jestli se nepletu tak to jsou Sklepáci (podle barmana - Vávra) .... tak jsem našel odkaz že by to mělo být z filmu KOUŘ
aLuGaRd ADMINISTRATOR
už jen podle odpovědí bylo jasné že schválně "plácá" nesmysly ...
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
aLuGaRd ADMINISTRATOR
Příspěvky : 971 Věk : 103 Místo : ori space Emploi : V.I.P Loisirs : HEERY is a highly evolved human, genetically engineered by the Ori Registrace : 07. 01. 07
Pokud jsou Geil tak sázím na Pavla. A když to zadal Heery tak je to jasný. :excelent:
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL
když mě tedy Heery vyzval, tak tady je 5 dívčích "kapel" z konce 70s a začátku 80s 1,2,
3,4,
5,
tak schválně kdo to je ?
singlové a albové hitparády NSR, USA, UK, ITÁLIE a RAKOUSKA z let 80-89 nejdeš zde: www.hitparady80s.estranky.cz najdeš zde také hitparády z PLR, radia Luxembourg, životopisy- Divine, Bobby Orlando, NENA NEW - NEW - NEW .....každotýdenní hudební tipy ........ NEW - NEW - NEW
radko GIGA PŘISPĚVATEL
Příspěvky : 2190 Místo : základna na Marsu Registrace : 01. 03. 07
zatim k otazce pavelseho 5 dívčích "kapel" z konce 70s a začátku 80s: 2. arabesque
OK - já vím to bylo jednoduché
co se týče tvé otázky tak mě fakt momentálně nic nenapadá
HEERY MAXI PŘISPĚVATEL